• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ caadi maonyaaa zenan pikepolat+ calimero85 munes+ zelalca+
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoş geldiniz kızlarr...

bende malesef kavga döğüş ancak içirebiliyorum anlamadan bişeylerin içinede koyamam ... allah sabırlar versin ....
birde sağlıklı huzurlu mutlu bebişler :)

metuka senle hangi topikte karşılaştık acabaa???

ismin çok tanıdık geldi zelalcayıda tanıyrmmm gebe kalamyanlar buradan

iyidir datlum,senden ne haber?

inşallah en kısa zamanda gelir minişin.
selam,ben kardelen:3:

selam cadı m,gene mi ağrıyo belin,çok kötü oluyo bel ağrısı,rabbim şifa versin.

öp kuzu öp,bide gelip yemeğimi yapsan çok iyi olcek:78::9:

amin canim sabah ari kesici ictim oyle birtane daha aksama bakalim bel arisi allah kimseye vermesin :50::50::50::50::50::50:

30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz

her iste bi hayır vardır güzelim, bundan sonrası güzel olsun insallah....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka calimero85 munes+ caadi zelalca+ kardelen5233+
+ bennn........

araştırmacı gazetecim benim :48::48:tamam ama özletme kendini:38::38::38::38:

evet canım, kendi kendimizin doktoru olucasss bu gidisle... :32::32:

hheee ben vallah bogayım..aslında fazla konuskan değılımdır ama sevımlıyımdır:78::78::78::78:

onu biliyosss...:33::33: :55::55: yanında dursun lasımm olur...

kızlarrrrrrr slmm topiğinizde banada yer varmııı:71:

hosgeldin seker :71::71:

cadıı + kardelen = :16::16::16::16:

aynı canım ben bi kavga çıkarıyom bi süre susuyo sonra gene binbir naz balı bile yüzünü buruşturarak yiyo:47::47::47:yap canım yap bizlerin ek yardıma ihtiyacı var inş. bunlar bi işe yararda bebişlerimiz biran önce gelir:38::69::69:

çok iyi yapıyosunuz kızlar.bu konuda etkinliği kanıtlanmış keçiboynuzu pekmezinin.bende içiriyorum arada zorla.ah şu erkekler bebek gibi mızmız oluyolar bazen.biz iğrenç soğan kürünü bile içiyoruz onlar içmiyo güzelim pekmezi::97::97:

hoşbulduk kızlarrr.

dün adet oldummm onun için biraz üzgünüm

çok iyi yapıyosunuz kızlar.bu konuda etkinliği kanıtlanmış keçiboynuzu pekmezinin.bende içiriyorum arada zorla.ah şu erkekler bebek gibi mızmız oluyolar bazen.biz iğrenç soğan kürünü bile içiyoruz onlar içmiyo güzelim pekmezi::97::97:

evet onca ilaçlar iğneler yiyoz gıkımız çıkmıyo onlar pekmeze bile burun kıvrıyo:63:inş. bebişlerimiz gelince hepsini unutcaz canım:emir_bebek::40::40::66::66::66:

Back
X