• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ caadi maonyaaa zenan pikepolat+ calimero85 munes+ zelalca+
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoş geldiniz kızlarr...

bende malesef kavga döğüş ancak içirebiliyorum anlamadan bişeylerin içinede koyamam ... allah sabırlar versin ....
birde sağlıklı huzurlu mutlu bebişler :)

metuka senle hangi topikte karşılaştık acabaa???

ismin çok tanıdık geldi zelalcayıda tanıyrmmm gebe kalamyanlar buradan

iyidir datlum,senden ne haber?

inşallah en kısa zamanda gelir minişin.
selam,ben kardelen:3:

selam cadı m,gene mi ağrıyo belin,çok kötü oluyo bel ağrısı,rabbim şifa versin.

öp kuzu öp,bide gelip yemeğimi yapsan çok iyi olcek:78::9:

amin canim sabah ari kesici ictim oyle birtane daha aksama bakalim bel arisi allah kimseye vermesin :50::50::50::50::50::50:

30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz

her iste bi hayır vardır güzelim, bundan sonrası güzel olsun insallah....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka calimero85 munes+ caadi zelalca+ kardelen5233+
+ bennn........

araştırmacı gazetecim benim :48::48:tamam ama özletme kendini:38::38::38::38:

evet canım, kendi kendimizin doktoru olucasss bu gidisle... :32::32:

hheee ben vallah bogayım..aslında fazla konuskan değılımdır ama sevımlıyımdır:78::78::78::78:

onu biliyosss...:33::33: :55::55: yanında dursun lasımm olur...

kızlarrrrrrr slmm topiğinizde banada yer varmııı:71:

hosgeldin seker :71::71:

cadıı + kardelen = :16::16::16::16:

aynı canım ben bi kavga çıkarıyom bi süre susuyo sonra gene binbir naz balı bile yüzünü buruşturarak yiyo:47::47::47:yap canım yap bizlerin ek yardıma ihtiyacı var inş. bunlar bi işe yararda bebişlerimiz biran önce gelir:38::69::69:

çok iyi yapıyosunuz kızlar.bu konuda etkinliği kanıtlanmış keçiboynuzu pekmezinin.bende içiriyorum arada zorla.ah şu erkekler bebek gibi mızmız oluyolar bazen.biz iğrenç soğan kürünü bile içiyoruz onlar içmiyo güzelim pekmezi::97::97:

çok iyi yapıyosunuz kızlar.bu konuda etkinliği kanıtlanmış keçiboynuzu pekmezinin.bende içiriyorum arada zorla.ah şu erkekler bebek gibi mızmız oluyolar bazen.biz iğrenç soğan kürünü bile içiyoruz onlar içmiyo güzelim pekmezi::97::97:

evet onca ilaçlar iğneler yiyoz gıkımız çıkmıyo onlar pekmeze bile burun kıvrıyo:63:inş. bebişlerimiz gelince hepsini unutcaz canım:emir_bebek::40::40::66::66::66:

Back
X