Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben bu ay düşük yaşadım biraz geç olabilirim artık olunca yeni batımı öğrenicem benim bugün 17.günü ateş ölçüyom incir kürü içiyom bakalım hayırlısı şeker:69::69::69::69:

geçmiş olsun tatlım.çok üzüldüm:43::43::43: elbet zamanı vardır.rabbim ne zaman isterse olur.benim eltimin bebeğinin kalbi durmuştu.kürtaj oldu.bi süre korundu sonra bırakınca 2.ay hamile kaldı .şimdi kızı var 1.5 yaşında.banada anne diyo.çok şeker ya:80::80::80:

geçmiş olsun tatlım.çok üzüldüm:43::43::43: elbet zamanı vardır.rabbim ne zaman isterse olur.benim eltimin bebeğinin kalbi durmuştu.kürtaj oldu.bi süre korundu sonra bırakınca 2.ay hamile kaldı .şimdi kızı var 1.5 yaşında.banada anne diyo.çok şeker ya:80::80::80:

çok sağol canım :38:Allah bağışlasın :nazar:tatlım 12 sene sonra kendiliğinden oldu oda durmadı gitti:43::43::43:sağlık olsun ben gene sabırla beklicem:31::31:inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun:29::29:sen izmirin neresindesin tatlım ben bornovadayım:69::69::69:

çok sağol canım :38:Allah bağışlasın :nazar:tatlım 12 sene sonra kendiliğinden oldu oda durmadı gitti:43::43::43:sağlık olsun ben gene sabırla beklicem:31::31:inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun:29::29:sen izmirin neresindesin tatlım ben bornovadayım:69::69::69:

ben karşıyakalıyım tatlım.

canım büyük alışveriş merkezlerinde bi avuç incir 7 milyon aktarlarda 16 milyon ama ben pazardan 6 milyona alıyom:27::8::8::8::8::8:

incirin memeleketinde bile demek öyle,niye bu kadar pahalı ki bu meyve?
bende ilk 9 a sldım,sonra promosyonluymuş,5,5 aldım,o bitmiş,sonrada 7 ye aldım kilosunu,toplamda 5 kiloya ykın incir tükettim bir ayda.:39:

kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm 36,2 olmuş:59::59::59::59::59: sonra yataktan hiç kalmadan tekrar uyudum iki saat sonra uyandım bi daha ölçtüm 36,5 olmuş.anlayacağınız benim ateş düşsem mi çıksammı diye karar veremiyo.:9::9::9::9::9::9::9: bende eşimle düşündüm cuma gününe kadar test yapmaktan vazgeçtim.o güne kadar kırmızılar gelirse zaten yapacak bişey yok ama gelmezse kan tahlili yaptırım gerçeği öğrenecez.haksızmıyım ama daha günüm geçeli bugünle berber 2 gün oluyo.biraz beklemekte fayda vardır dimi.zaten dünkü eczane testide negatif çıkınca umudum da kırılda açıkçası.

Son düzenleme:
Back
X