Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ateş topiğinde nergiz 60 die bi arkadaşımız vardı ya idrarda bakmıştı silik çizgi çıkmıştı ateşide tavan yapmıştı bugün onun ateşi 37 miydi neydi kanda baktırmış negatif çıkmış çok üzülmüştü yazık:25::25::25::25::25::93:

canım işte kimyasal gebelik olabiliyo, normalde bu kadar incelemesek hic fark etmicez...
bende bu aydan sonra karar aldım, adet tarihi gecmeden asla test yapmıcam.. sonrası cok acı oluyo...

canım işte kimyasal gebelik olabiliyo, normalde bu kadar incelemesek hic fark etmicez...
bende bu aydan sonra karar aldım, adet tarihi gecmeden asla test yapmıcam.. sonrası cok acı oluyo...

bencede canım bende onu savunuyom ben şimdiye kadar adetim geçmeden test yapmadım:50:varsa zaten adetin geçerse öğrenirsin öyle değilmi:69:ama saracımın yerinde olsam cumaya kadarda beklemezdim:69::69::69::69::69:

işte canım ben kimyasal gebelik falan hiç bilmiyodum belkide bugüne kadar kaç defa yaşadıkda bilemedik.

günün geçmeden tahlil yapmamak en iyisi bencede.

ama tatlım bide şu var bak edazes daha gününe 6 gün var silikde olsa ikinci çizgiyi görüyo diğer yandan nergiz ateşi tavan yaptığı halde negatifi görüyo bu işlerde biraz kısmet meselesimidir nedir?

saracım insallah sen hamilesindir simdi, sonra bizde takip ederüzz hemen senü.. di mi zelal? hehhe bence kusel olur böyle....:49::49::49::49:

bencede canım bende onu savunuyom ben şimdiye kadar adetim geçmeden test yapmadım:50:varsa zaten adetin geçerse öğrenirsin öyle değilmi:69:ama saracımın yerinde olsam cumaya kadarda beklemezdim:69::69::69::69::69:

canım haklısında her an adet olacakmışım gibi geliyo bu sabah öyle zannettim lavaboya koştum baktım yok.

ama kızlar bişey soracam geç döllenme bile olsa adeti 3 gün geçtimi kanda çıkar dimi.

işte canım ben kimyasal gebelik falan hiç bilmiyodum belkide bugüne kadar kaç defa yaşadıkda bilemedik.

günün geçmeden tahlil yapmamak en iyisi bencede.

ama tatlım bide şu var bak edazes daha gününe 6 gün var silikde olsa ikinci çizgiyi görüyo diğer yandan nergiz ateşi tavan yaptığı halde negatifi görüyo bu işlerde biraz kısmet meselesimidir nedir?

tatlım aslında edada ateşini ölçse belki onunkide düşük çıkcak galiba insan önce bedenini tanıcak ateş topiğinde bazı kızlar ateşleri yüksekken adet olmuş kimi ateşi ortalardayken pozitif almış ateş ölçmenin o faydası var kendini daha iyi tanıyosun:69::69::69::69:

oyle tatlım kısmet tabii... hayır normalde dollenmiş oluyo yumurta ama yerlesmede duşüyo... onu bilmek acı oluyo dedim... ama hayırlısı tabii..
Rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize insallah...

kızlar,abartmışınız yaaa,kaç sayfa olmuş,ben nasıl okim o kadarını hofffffffffffffffffffffffffffffffff:51:

oyle tatlım kısmet tabii... hayır normalde dollenmiş oluyo yumurta ama yerlesmede duşüyo... onu bilmek acı oluyo dedim... ama hayırlısı tabii..
Rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize insallah...

anlıyorum canım seni.Allahım bizim bu yolda sabrımızı çok sınamadan evlatlarımızı gönderip kimseye imrendirme Yarabbim.

canım haklısında her an adet olacakmışım gibi geliyo bu sabah öyle zannettim lavaboya koştum baktım yok.

ama kızlar bişey soracam geç döllenme bile olsa adeti 3 gün geçtimi kanda çıkar dimi.

evet canım o zaman cıkması gerekiyor, yani adet gectikten sonra...

tatlım aslında edada ateşini ölçse belki onunkide düşük çıkcak galiba insan önce bedenini tanıcak ateş topiğinde bazı kızlar ateşleri yüksekken adet olmuş kimi ateşi ortalardayken pozitif almış ateş ölçmenin o faydası var kendini daha iyi tanıyosun:69::69::69::69:
evet tatlım, herkesin atesi farklı, bazı kızlar cok atesli oluyo, ben degilim mesala.. benim genelde dusuk hep...

canım saat kaç oldu yeni geliyosun sen bizi çok ihmal ediyosun bu aralar bak seni aldatırız ha ona göre:60::60::60::60:hg canım nasılsın belin nasıl inş. ağırmıyordur:48::48::48::48:

iyim canim sen nasilsin ????????? benimkisi takmis bu aralar bu maclara yeni giti yati butun aksam kom. basinda kovuyorum gitmiyo en sonunda :57::57::57::57:

Back
X