Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim geldim tızım ağlama:9::9::9::9::9::9::9: gel bende sana sarılayım özledim seni :70::70::70::70::70: nasılsın canım? evet canım ya hayırlısı olsun.bu sabah geldi kırmızılar bende yarın doktora gidip bi test tahlil ne gerekiyosa bi daha yaptırayım diyorum.daha öncede yaptırdım ama şu amh testini özellikle yaptırmak istiyorum.

bende össledim tatlım:16::16::16: evet, herseyin hayırlısı olsun, kesinlikle... ben onu yaptırmadım, iyi biseyse yaptırmak lasım tabii...ilk metukadan duydum öyle bi testi.. benim fsh ve e2 ye bakmisti doktor...

zeynocum ben burdayım ama şimdide sen yoksun tatlım.bende çıkıyorum akşam kısmet olursa görüşürüz.öptüm canım byyyyyy

evet canım, esim geldi hemen cikmak zorunda kaldım, sonra internet gidip geldi gene... arada yeniden baslatmam gerekiyor bilgisayari.. insallah görüsürüz seker...

kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaar..ben geldım sımdıde sız yoksunuz..

ben burdayım, gezenti sen nerelerdesin? test sonuçlarini ne zaman alıcan? bide sen rahim filmi cekindin mi seker?

pıkecım,,,rahım fılmı cektırdım canım....sonuclarım da bu cuma cıkacak....bakalım ne olacak....sen 31 yasındamıydın...sen de baktır ıstersen amh ye

pıkecım,,,rahım fılmı cektırdım canım....sonuclarım da bu cuma cıkacak....bakalım ne olacak....sen 31 yasındamıydın...sen de baktır ıstersen amh ye

nezaman cektirdin rahim filmini? hemen söylemiyolar mı ki? 34 yasindayım ben... o nezaman bakılıyo? fsh ve e2 ye bakmıstı doktor bitek bende...

insallah herseyin tertemiz ve olması gerektigi gibi çıkar tatlım, nasıl bi islemdi rahim filmi? bide sen baska bi tedavi uyguluyo musun? komen vb. gibi

ece selam seker, nasılsın?:71:

nezaman cektirdin rahim filmini? hemen söylemiyolar mı ki? 34 yasindayım ben... o nezaman bakılıyo? fsh ve e2 ye bakmıstı doktor bitek bende...

rahım fılmını cektırelı 6 ay felan oluyor....kan sonuçlarımı cuma alıcam...adetının 2 3 gunu gıt doktora da soyle...amh hormon testı yaptırmak ıstıyorum dıye....

zaten bu amh yenı bır test galıba..... ona gorede tup bebek yada asılama karar verırsınız...zaman cok degerlı artık

insallah herseyin tertemiz ve olması gerektigi gibi çıkar tatlım, nasıl bi islemdi rahim filmi? bide sen baska bi tedavi uyguluyo musun? komen vb. gibi

ece selam seker, nasılsın?:71:

rahım fılmı tabıkı ınsan bıraz gerılıyor ama adet sancısı gıbı bır agrın oluyor...2 saat sonra gecıyor zaten...

3 ay once asılama denedık olmadı..su an bırsey ıcmıyorum...bakalım...

pıke kıııızzzz.
17 59 dan berı konuya cvp yazıyor gıbı gorunuyon....nerdesın bacım sen

pıke kıııızzzz.
17 59 dan berı konuya cvp yazıyor gıbı gorunuyon....nerdesın bacım sen

canım elektirik gitti bide, yeni geldi, saka gibi yaa... valla bi internet bi elektirik... zaten 20 dakikada bi baglanti gidiyor, bilgisayarı yeniden baslatinca geliyor, bu böyle devam ediyor... oynatmaya az kaldı yani....:84::84::84::84::84::84::84:

rahım fılmını cektırelı 6 ay felan oluyor....kan sonuçlarımı cuma alıcam...adetının 2 3 gunu gıt doktora da soyle...amh hormon testı yaptırmak ıstıyorum dıye....

zaten bu amh yenı bır test galıba..... ona gorede tup bebek yada asılama karar verırsınız...zaman cok degerlı artık

anladım canım, tekrar gecmis olsun, bakalim ben bu ayi gecirdim amh testi icin bi dahaki aya artık.. bende bu cuma inş. rahim filmi cekinecem, biraz geriliyorum o yüzden.. evet zaman cok degerli heleki böyle 32 yasi gectikten sonra... ama hayırlısı tabi...

kızlarrrrr..... :24::24::24: el ele verin canom :24::24::24::24:
nirdesinizzz, gelin artık, metuka hep gezentilik yapıyooooo.... internetim gitmeden bi görüsseydik birassssss...........
duydunuz mu beniiiiiiiiiii???????

kızlarrrrr..... :24::24::24: el ele verin canom :24::24::24::24:
nirdesinizzz, gelin artık, metuka hep gezentilik yapıyooooo.... internetim gitmeden bi görüsseydik birassssss...........
duydunuz mu beniiiiiiiiiii???????

kulaklarım çınladı zeynebim bizi çağırıyor dedim koşa koşa geldim canım:9::9::9::9::9:

hosgeldin tatlım, :16::16::16: neler yaptın bugün?

hb zeynom :16::16:tatlım bugün evde yoktum komşumuz hastaydı oraya gittim geç geldim hemen yemek yaptım eşim uyandı yemeğini yedi çayını içti o işe ben buraya:9::9::9:seninde pc yine çıldırmış seni sinirlendirmiş gel sana sarılayım sinirin geçsin canım:48::48::48::48:

Back
X