Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim geldim tızım ağlamagel bende sana sarılayım özledim seni
nasılsın canım? evet canım ya hayırlısı olsun.bu sabah geldi kırmızılar bende yarın doktora gidip bi test tahlil ne gerekiyosa bi daha yaptırayım diyorum.daha öncede yaptırdım ama şu amh testini özellikle yaptırmak istiyorum.
zeynocum ben burdayım ama şimdide sen yoksun tatlım.bende çıkıyorum akşam kısmet olursa görüşürüz.öptüm canım byyyyyy
kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaar..ben geldım sımdıde sız yoksunuz..
pıkecım,,,rahım fılmı cektırdım canım....sonuclarım da bu cuma cıkacak....bakalım ne olacak....sen 31 yasındamıydın...sen de baktır ıstersen amh ye
nezaman cektirdin rahim filmini? hemen söylemiyolar mı ki? 34 yasindayım ben... o nezaman bakılıyo? fsh ve e2 ye bakmıstı doktor bitek bende...
insallah herseyin tertemiz ve olması gerektigi gibi çıkar tatlım, nasıl bi islemdi rahim filmi? bide sen baska bi tedavi uyguluyo musun? komen vb. gibi
ece selam seker, nasılsın?![]()
pıke kıııızzzz.
17 59 dan berı konuya cvp yazıyor gıbı gorunuyon....nerdesın bacım sen
rahım fılmını cektırelı 6 ay felan oluyor....kan sonuçlarımı cuma alıcam...adetının 2 3 gunu gıt doktora da soyle...amh hormon testı yaptırmak ıstıyorum dıye....
zaten bu amh yenı bır test galıba..... ona gorede tup bebek yada asılama karar verırsınız...zaman cok degerlı artık
kızlarrrrr.....el ele verin canom
nirdesinizzz, gelin artık, metuka hep gezentilik yapıyooooo.... internetim gitmeden bi görüsseydik birassssss...........
duydunuz mu beniiiiiiiiiii???????
2. yada 3. gunu yapılıyor...devlet hastanelerı bakıyor mu bılmem ama bakıyorlardır herhalde...
kulaklarım çınladı zeynebim bizi çağırıyor dedim koşa koşa geldim canım![]()
iyi akşamlar herkeseeee
hosgeldin tatlım,neler yaptın bugün?