- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
huuuuuuuuu kardelennnnnnn biz burda senin için birbirimizi yiyoz sen alttan alttan bakıyon![]()
kk yüzünden geç ulaşıyo yazdıklarım,ben hepinize yeterim canlarım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huuuuuuuuu kardelennnnnnn biz burda senin için birbirimizi yiyoz sen alttan alttan bakıyon![]()
olan cemile ye olcak
zaten anlaştılar ekberle
yapma yaaaaaa,inşallah bu son negatif görmen olur.
oooo,hoş geldiniz efemmmmmmmmmmmmmmm
hamaninnn,yakalndım mı:82:
:89:
bende adetim bitince yaptırdıydım,ama bazı yerlerde adetin üçüncü günü yaptırın yazmışlar,içime şüphe düştü,çünkü benim rezerv güzel çıkmıştı o zaman.
:79::79::79::79::79::79:
selam dostlar
:79::79::79::79::79::79:
kk yüzünden geç ulaşıyo yazdıklarım,ben hepinize yeterim canlarım.![]()
kızlar ben çıkıyom eşim geçecekmiş pc başına sonra gelirim tekararrrr öptüm hepinizi![]()
tatlım nereye gidiyon daha senin donla tütyeni sallıcaktık gece gel beklerim öpt. canım byyyyyy![]()
deşifre oldum kısss![]()
maşallah kardelenim o nasıl geliş yanlışlıkla arkandan banliyö treninide getirmişsin![]()
bende yarın arayıp sorayım. 3.günü mü diye. öyle birşey olsa mutlaka söylerlerdi demiii
bana farketmiyo diye özellikle söyledilerdi amaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
öğretmeninde cildi pek pürüzlüymüş,demekki ben tv ye çıksam,dünya güzeli görüncem:86::86::86:
bide eda,ama o geçmişte sanırım![]()
bide ben tabi gelgim tatlım nasılsınız yavrularrr....
iyiyidr kuzu,hoş geldin.
sen iyi yoruluyosundur ha,genede bakıyon bize,maşallah sana.
evet canım bütün gün ayaktayım ama alıştım artık 4 yıldır aynı iş yerindeyim azda olsa bakmaya calışıyorum.
sizler benim VAZGEÇİLMEZLERİM oldunuz...