Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben karnıbaharı yumurtaya bulamadan,direk az yağda kızartıyorum,üzerine öyle döküyorum sarımsaklı yoğurdu.
birde haşlayıp,üzerine limon,yağ ve pul biber(isot ta kullanıyom)bu karışımı dökerek,salata gibi yiyorum,güzsel oluyo.:56:

afiyet olsun..ben kızartmadan önce mutlaka haşlarım zaten tatlım...:nazar::38::38:

Kolay hamile kalma

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya dokuz-on adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Alıntıdır.

saracım tatlım bende aynen böyle yapıyom inş. işe yarar:66::66::66::66:

haşlayınca güzel oluyor...ben kızartmadan yiyemem zaten karnıbaharı..yemeğini sevmiyorum yani..kızartmasını seviyommmmmm :)

Son düzenleme:
canım ayran çorbasını şehriyeyle yapıyom o kadar uzun boylu uğraşmıyom:9::9::9::9:incir kürüne bakarım şimdi canım benimki nerdeyse 2 hafta olcak baya olmuş başlayalı:8::8::8::8::8:

canım 21 gün yapıp 7 gün ara vereceksin sonra tekrar 21 gün yapıp bırakacaksın.süreye dikkat et canım bu kürlerde süre önemli biliyosun.

bende aşurelik buğdayı akşamdan ıslatıyorum sonra pişirip soğutuyorum.sonra ayranını katıp kaynayana kadar karıştırıyorum.yıksa kesiliyo.ocaktan indirmeden bolca maydanoz doğruyorum.sonra soğuk olarak servis yapıyorum.çok güzel oluyo.özellikle yazın.

ben karnıbaharı yumurtaya bulamadan,direk az yağda kızartıyorum,üzerine öyle döküyorum sarımsaklı yoğurdu.
birde haşlayıp,üzerine limon,yağ ve pul biber(isot ta kullanıyom)bu karışımı dökerek,salata gibi yiyorum,güzsel oluyo.:56:

seninkide güzelmiş kardelenim önce leyloşunkini denim sonrada seninkini :56::56::56::56::56:

canım 21 gün yapıp 7 gün ara vereceksin sonra tekrar 21 gün yapıp bırakacaksın.süreye dikkat et canım bu kürlerde süre önemli biliyosun.

bende aşurelik buğdayı akşamdan ıslatıyorum sonra pişirip soğutuyorum.sonra ayranını katıp kaynayana kadar karıştırıyorum.yıksa kesiliyo.ocaktan indirmeden bolca maydanoz doğruyorum.sonra soğuk olarak servis yapıyorum.çok güzel oluyo.özellikle yazın.

seninki daha zor ama daha lezzetli ben direk şehriyeyi haşlıyom yoğurdu unu güzel çırpıyom sonra kaynayan sudan içine yavaş yavaş ekleyip karıştırıyom tencereye döküyom fokurdayana kadar karıştırıyom içine bo nane ekliyom ekşisini tuzunu katıyom sıcak servis yapıyom:56::56::56:

seninki daha zor ama daha lezzetli ben direk şehriyeyi haşlıyom yoğurdu unu güzel çırpıyom sonra kaynayan sudan içine yavaş yavaş ekleyip karıştırıyom tencereye döküyom fokurdayana kadar karıştırıyom içine bo nane ekliyom ekşisini tuzunu katıyom sıcak servis yapıyom:56::56::56:

ya yeter yemek faslı,ayran çorbası istettirdiniz zorla,ama evde yoğurt bitti az önce.:5:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka maonyaaa LeYLa_21+ kardelen5233+ sara_28+ zelal+

nasılsınız canlarım....:16::16::16:

------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+

herkes nere gıttı.....

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka maonyaaa LeYLa_21+ kardelen5233+ sara_28+ zelal+

nasılsınız canlarım....:16::16::16:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+

herkes nere gıttı.....

bilmiyorum canımleyla zelali diğer topike çağırdı oraya gittiler sanırım.

leylacım ben bu işten bi şey anlamadım kendileri tavır yaptı yeni topik açıldı diye şimdi herşey bizim üstümüze kaldı:53::53::53::53::53:

bilmiyorum canımleyla zelali diğer topike çağırdı oraya gittiler sanırım.

kızlar 30lu topiğindekiler bize kırılmış özelliklede bana:50::50::50:
kardelencim leylacım sizede laf söylemişler ama biz hiç bi zaman diğer topiğe gidiyosunuz demedik çünkü genede hepimiz arkadaştık yada biz öyle sanıyoduk sadece kimseyi kırmamak istemiştik kardeleninde dediği gibi gruplaşma yapıyolar istediklerine cevap yazıyolar tabi bu herkes için geçerli değil bazıları için geçerli bizde sorunsuz bu işi böyle halletmek istedik hem orda hem burda yazarız dedik söyleyipte birbirimizi kırcağımıza ama kendileri bu dereceye getirdiler:(

Son düzenleme:
Back
X