Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlarım..hepinızden Allah razı olsun...adımı sormussunuz ,,ama ozel nedenlerden dolayı adımı

veremıcem..benı mazur görün...

benı,, ıyı nıyetle ,,ıçınızden gecırsenız bıle bu bana yeter... benım de ıhtıyacım olan bu zaten...

hepınızı çok sevıyorum..... rabbım dualarımızı kabul etsın... bızlerı kucuk hırsların ve nefıslerımızın esırı

yapmasın...

benım cıkmam gerek ..annemın yanına gıtmem gerek....

cnm tek sana sormadımmmmm.duayı sordum,bi arkadaşın midesi bulanmış onu sordum.biri bi topiğe kırılmış onu sordummm:17:bende ne meraklımışımmm haaaaa:60:

bu arada arkadaşlar bende isim aklında tutma özrü var.bu normal hayatımdada böle.onıun için iyce alışana kadar isimlerinizi karıştırabilirim mazur görünn:60::70:

canım bu soruların cevabı biraz tatsız bi konu o yüzden boş ver.biz unuttuk sende takılma.

kızlaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim naber:34::34::34:

hoşgeldin canım.sana selin diyoruz dimi.

sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse

istememek değilde canım.şimdi sırayla hepimize 313 ayetel - kürsi okuyalım o bitincede meryem suresini okuruz.olmazmı ?

canım bu soruların cevabı biraz tatsız bi konu o yüzden boş ver.biz unuttuk sende takılma.

istememek değilde canım.şimdi sırayla hepimize 313 ayetel - kürsi okuyalım o bitincede meryem suresini okuruz.olmazmı ?

tamam canım benim için farkettmez okuyalım dediginizde okurum

kızlar benim çıkmam gerek.öğleden sonrada gezmeye gdecem akşam görüşürüz.selincim senide listeye ekledim.metukacım annene selam söyle.

dün öyle konuşmuştuk canım.selin oldu adım:37:

tamam canım.inşallah dualar vesile olur:31::31::31:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

hznbksl,maonyaaa,tweety7883,son_ece,

ece yoğun peki sizden naber hanımlar:71::71::71:

canlarım..hepinızden Allah razı olsun...adımı sormussunuz ,,ama ozel nedenlerden dolayı adımı

veremıcem..benı mazur görün...

benı,, ıyı nıyetle ,,ıçınızden gecırsenız bıle bu bana yeter... benım de ıhtıyacım olan bu zaten...

hepınızı çok sevıyorum..... rabbım dualarımızı kabul etsın... bızlerı kucuk hırsların ve nefıslerımızın esırı

yapmasın...

benım cıkmam gerek ..annemın yanına gıtmem gerek....
canım,rabbim anneciğine şifalar nasib etsin.
kızlar merabalar :3::3::3::3:
selam zeloşum,selam kızlar.

Back
X