- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 alayım canım ben demetuka için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 149855
Eki Görüntüle 149856
leyla ..................... 20
son_ece................. 50
maonyaaa.............. 20
kardelen5233.......... 43
toplam............ 133
kalan...............180
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen
cnm tek sana sormadımmmmm.duayı sordum,bi arkadaşın midesi bulanmış onu sordum.biri bi topiğe kırılmış onu sordummmbende ne meraklımışımmm haaaaa
bu arada arkadaşlar bende isim aklında tutma özrü var.bu normal hayatımdada böle.onıun için iyce alışana kadar isimlerinizi karıştırabilirim mazur görünn![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim naber![]()
sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse
sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse
canım bu soruların cevabı biraz tatsız bi konu o yüzden boş ver.biz unuttuk sende takılma.
hoşgeldin canım.sana selin diyoruz dimi.
istememek değilde canım.şimdi sırayla hepimize 313 ayetel - kürsi okuyalım o bitincede meryem suresini okuruz.olmazmı ?
onu da okuyalım canım..fetıh suresı var onuda okuyalım
tamam canım.inşallah dualar vesile olurcanım bu soruların cevabı biraz tatsız bi konu o yüzden boş ver.biz unuttuk sende takılma.
hoşgeldin canım.sana selin diyoruz dimi.
dün öyle konuşmuştuk canım.selin oldu adım
istememek değilde canım.şimdi sırayla hepimize 313 ayetel - kürsi okuyalım o bitincede meryem suresini okuruz.olmazmı ?
tamam iyi gezmeler tatlım:126:kızlar benim çıkmam gerek.öğleden sonrada gezmeye gdecem akşam görüşürüz.selincim senide listeye ekledim.metukacım annene selam söyle.
:105::44::44::44:
hoşgeldin canım kimse olmayınca ben de gidip mutfağı toparladımkızlar merabalar![]()
kızlar merabalar![]()
canım,rabbim anneciğine şifalar nasib etsin.canlarım..hepinızden Allah razı olsun...adımı sormussunuz ,,ama ozel nedenlerden dolayı adımı
veremıcem..benı mazur görün...
benı,, ıyı nıyetle ,,ıçınızden gecırsenız bıle bu bana yeter... benım de ıhtıyacım olan bu zaten...
hepınızı çok sevıyorum..... rabbım dualarımızı kabul etsın... bızlerı kucuk hırsların ve nefıslerımızın esırı
yapmasın...
benım cıkmam gerek ..annemın yanına gıtmem gerek....
selam zeloşum,selam kızlar.kızlar merabalar![]()
merak işte tatlımmrb canım nasılsın dedim ama görmedin herhalde kız selin sende mi gezici oldun topik topik geziyon herhalde![]()
merak işte tatlımüye olmadan da gezyodum
![]()
canım,rabbim anneciğine şifalar nasib etsin.
selam zeloşum,selam kızlar.