Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım, :70: çünkü aynı duyguları kendim için yaşıyorum...
ama gün geçtikçe daha iyi anlıyorum ki gerçekten kafaya ne kadar takarsan o kadar çok zor geliyor.... gerçekten başka meşgalelere dalmak iyi geliyor.. su 2-3 gündür hep dışarı çıktım, iş için, gezmek için, o bile çok iyi geldi bana.... spora mı başlasam diyorum şimdide, maksat hareket olsun....
ne bileyim işte aklı bu hamilelik mevzularından almak için ne gerekiyosa...
tabii bunlar hep çaba ile olan şeyler ama işte gerekli bi yerde galiba...

biliyorum canım kafaya takmamak gerek,düşünmemek gerek ama bi yandan biyolojik takvim ilerliyo,bi yandan insanlar sorup duruyo,doktorda hiç bişeyin yok diyo.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
inşallah Allah bizi çok bekletmez ve kucaklarımızı bir an önce doldurur.

spora başlamak iyi fikir canım havalar biraz düzelsin bende yürüyüşe başalyacam.bugünde diyete başladım biliyomusun.

canım ben bu kürler konusunda çok cahilim, genelde iki kürü aynı anda yapmayın diyolar ama ne nedir bilemiyorum tatlım... :26::26:

havuç suyunu kür niyetine yapmıyorum zaten.her akşam bi bardak havuç suyu çok iyiymiş unutkanlığa falanda iyi geliyomuşgözlere faydalıymış.du ben bununla ilgili bilgi yazmıştım ama bulursam bi daha yazayım.çocuk içinde çok iyiymiş havuç suyu.

sevtuncum hoşgeldin canım nasılsın hamileymişsin hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

alah razı olsun darısı olmayanlarım başına bende dedim bu kardelen bir görünüyo bir kayboluyo:1::1::1:ahanda yakaladım dedim ama kusura bakmayın sizlerede hayırlı akşamlar dileyim bende kardelencimin topigine takılıyorum bu hatunun maşşallahı var aynı ben nereye yazıcagı belli olmuyo hızından :1::1::1::1::1:

:16: Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
usame.................................... 26 Mayıs 2011 :nazar::nazar:

:16: Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...:16:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...
inşşşş en kısa zamanda hamiş listesi :49::49:alsın başını gitsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bekleyenler listesindede kimsecikler kalmasın in cin top oynasın:66::66::66::66::66::66::66:

havuç suyunu kür niyetine yapmıyorum zaten.her akşam bi bardak havuç suyu çok iyiymiş unutkanlığa falanda iyi geliyomuşgözlere faydalıymış.du ben bununla ilgili bilgi yazmıştım ama bulursam bi daha yazayım.çocuk içinde çok iyiymiş havuç suyu.

canım erkeklerde spermi kuvvetlendiriyo çogaltıyo bir ara ben yaptım eşime :17::17::17::17:ordan biliyorum yeter bebeikm seni alta görüyorum sendemi kaçak bururya takılıyosun bende diyorum bu hatunlar neriye gidiyo yandınız yakaladım sizi:60::60::60::60:

alah razı olsun darısı olmayanlarım başına bende dedim bu kardelen bir görünüyo bir kayboluyo:1::1::1:ahanda yakaladım dedim ama kusura bakmayın sizlerede hayırlı akşamlar dileyim bende kardelencimin topigine takılıyorum bu hatunun maşşallahı var aynı ben nereye yazıcagı belli olmuyo hızından :1::1::1::1::1:

sevtun hoş geldin kuzu
nasıl gidiyor bebiş nasıl

Taze sıkılmış havuç suyu
Tavşanları kim tanımaz. Hareketli ve çok sevimli hayvanlardır. Tavşanlar çok hızlı çoğalırlar. Bu hayvanların çok hızlı çoğalmalarının arkasındaki etken kendisiyle özdeşleşen sebzedir. Ve bu sebzede havuçtur. Acaba, havuçta cinsel gücü artırıcı bir etki var mıydı? Bu düşünce ile araştırmaya başladığımda gerçektende havucun içerisinde cinsel performansı artırıcı birkaç tane etkin madde olduğunu buldum. Osmanlı döneminde veya Arapların, Acemlerin hazırladıkları değişik karışımlı kuvvet macunlarında havuç tohumu hep esas alınmıştır.

Taze sıkılmış havuç suyunu 15-20 gün boyunca günde bir bardak içenler, cinsel güçlerindeki performans artışını (afrodizyak etki) rahatlıkla hissedebilirler.

Unutkanlık şikâyeti çekenler 15-20 günlük taze sıkılmış havuç suyu kürünü uyguladıklarında, unutkanlıklarının ortadan kalktığını hayretle gözlemleyebilirler. Zihin yorgunluğu şikâyetiniz mi var? Taze sıkılmış havuç suyuna ağırlık veriniz. Salatalarınızda kullanacağınız rendelenmiş havuç amaca uygun değildir. Çünkü, salatanın içerisinde bulunan diğer malzemelerden dolayı kimya büyük oranda değişmektedir. Salatanıza ilave edeceğiniz havuç bir beslenme şeklidir, onun kür olarak kullanılması anlamına gelmez. Taze sıkılmış havuç suyunu içenler birkaç gün içerisinde balgam çıkartmaya başlayabilirler. Üst solunum yollarını temizle gücü de vardır.

Alıntıdır.

biliyorum canım kafaya takmamak gerek,düşünmemek gerek ama bi yandan biyolojik takvim ilerliyo,bi yandan insanlar sorup duruyo,doktorda hiç bişeyin yok diyo.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
inşallah Allah bizi çok bekletmez ve kucaklarımızı bir an önce doldurur.

spora başlamak iyi fikir canım havalar biraz düzelsin bende yürüyüşe başalyacam.bugünde diyete başladım biliyomusun.

aynen tatlım... Amin...inşallah Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile verir evladlarımızı....

kız öyle agır diyet yapma sakın, bide sık ama az ye, ben isin püf noktasını orada buldum valla.. diyet deyince daha çok acıkıyorum... en iyisi böyle kendimi kasmadan sık ama az yemek, bide hareket cooookkk önemli tabii...

canım erkeklerde spermi kuvvetlendiriyo çogaltıyo bir ara ben yaptım eşime :17::17::17::17:ordan biliyorum yeter bebeikm seni alta görüyorum sendemi kaçak bururya takılıyosun bende diyorum bu hatunlar neriye gidiyo yandınız yakaladım sizi:60::60::60::60:

evet canım burdayım benim abone olduğum topiklerim var her akşam uğrarım n burasıda onlardan
sen nasılsın mercimek nasıl

hoşgeldin sevtuncum.sabahda yazmıştım görmedin sanırım.hamileliğin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

evet canım burdayım benim abone olduğum topiklerim var her akşam uğrarım n burasıda onlardan
sen nasılsın mercimek nasıl

aynı bebekim bugün beni korkuttu çok kasıklarım agrıdı birazda belim benim panik atagı sorma bir hal oldum savaşmaktan be:57::57::57::57:ben bir bizim topige bakam neler olmuş birazdan dönerim tabe dönebilirsem eeeeee 4 topige yetişmek biraz zorda :1::1::1::1:

aynen tatlım... Amin...inşallah Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile verir evladlarımızı....

kız öyle agır diyet yapma sakın, bide sık ama az ye, ben isin püf noktasını orada buldum valla.. diyet deyince daha çok acıkıyorum... en iyisi böyle kendimi kasmadan sık ama az yemek, bide hareket cooookkk önemli tabii...

bende öyle yapacam canım bide pilavı makarnayı ekmeği azaltayım diyorum.tabi bol suda içmek gerek.komşumuzun kızı 5 ayda 20 kilo vermiş ne yaptın diyorum ekmeği kestim bide bol su içtim diyo.

hoşgeldin sevtuncum.sabahda yazmıştım görmedin sanırım.hamileliğin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

allah razı olsun canım ben çıktım kardelen nerde dedim baktım burda buldum :1::1::1::1:sonra bazı topiklerede yazıyorum kimseyi unutmamak lazım demi çünkü herkezin yeri ayrı bende ben asla yazdıklarım yerleri başkaları gibi unutmam :20::20::20::20::20:allahım tez zmanda benim gibi garibi güldürdü rabbimde sizin gibi garipleri güldürsün işşallah:70::70::70::70::70:inan olmayanlara her namazda dua ediyorum :16::16::16:

bende öyle yapacam canım bide pilavı makarnayı ekmeği azaltayım diyorum.tabi bol suda içmek gerek.komşumuzun kızı 5 ayda 20 kilo vermiş ne yaptın diyorum ekmeği kestim bide bol su içtim diyo.

evet iste 3 beyaz mümkün oldugunca az tüketmek lazım.... su zaten herseyin sifası... hamilelik icinde bol su icin diyo doktorlar... gündüz ekmek yesen bile aksam hic yeyemek bilemedin 1 dilim yemek lazım oda pilav, makarna varsa 0 dilim tabee... yap tabi tatlım, insan kendini daha iyi hissediyo zayıf olunca, hem zaten bebuk olursa kilo alıcaz yeteri kadar hehe...:9::9: (insallah bi olsun da)

aynı bebekim bugün beni korkuttu çok kasıklarım agrıdı birazda belim benim panik atagı sorma bir hal oldum savaşmaktan be:57::57::57::57:ben bir bizim topige bakam neler olmuş birazdan dönerim tabe dönebilirsem eeeeee 4 topige yetişmek biraz zorda :1::1::1::1:

bence senin mercimek büyüyor ondan bu ağrılar
inşşş kucakladığın günlerdede burada mutluluğunu paylaşırız

amin canım, insallah Allah'ım duysun dualarımızı....

sevtun tebrik ederim, :71::71: yeni hamilesin galiba... saglikla dogur eevladını insallah...

evet canım 5 aylık 2 evladımı kaybettim ben yeni işin garibi 23 şubatta oglumu kucagıma alıcaktım ama yaradan bebegimin dogucagı gün bir evlat daha nasip etti şükürler olsun iyiyimde şu panik atagım bir azmasa ne güzel olucak darısı sizlerin basına dua ediyosunuz demek bizim topiktekiler gibi banada özelden yollayın açık olursa bende okurum allah rızası için :71::71::71:

amin canım, insallah Allah'ım duysun dualarımızı....

sevtun tebrik ederim, :71::71: yeni hamilesin galiba... saglikla dogur eevladını insallah...

amin canım inşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar bu gün cumaydı yaaaaa has öyle dolanırken he aklımda sizler vardınız ve hep dua etttim sizler için (elimden başkada bir şey gelmiy yaaaa:43:)allahım inşşş hepimizin gönülerinden geçeni nasip etsin diye

sara, zelal yok nirelerde acep, donmedi mi kardesinden?:26::26:
sonra metuka, cadi da yok kardelini gördüm bi ara, leyla ile konustum eda 'layla da... diger kızlarımız nerede???

zeloşşşş belki duyarsın sesimiiiiiiiiiiiiii:27::27::27:

bence senin mercimek büyüyor ondan bu ağrılar
inşşş kucakladığın günlerdede burada mutluluğunu paylaşırız

amin yeterim amin darısı sizlerim başına mayısın 2 sinde rahimim dikilicek nasip olursa yatıyorum şimdi zaten bir dedim bakem ne var ne yok :24::24::24:ben bizim topige gidip bi :10::10::10:

Back
X