Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba canım,iyidir,yemek,çay faslı,şimdide burdayım.
Sebepsiz infertilite demiş dr un,hem güzel,hem kötü bişey,bende öyle olduğum için söylüyorum,yanlış anlama,sebep olmaması güzel,ama neresi tedavi edilcek bilinmemesi kötü.
çok moral verdim demiiiiiiiiii

kardelenim nasılsın canım:16:tatlım o sorduğun bebek kardeşimindi teyzesi tam sana yazıyodum jarrj bitti :25:nasıl ama beni tanımadın deme :9::9::9:

kıjlar bi yorgunum sormayın yiğenim tam bi ilgi manyağı bütün gün benimle ilgilenin diyo canımızı okudu:37::37::37::37::9::9::9::9:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece kardelen5233+ zelalca+ sara_28+

iyi geceler kızlar biz geldik...:nazar::3::3::3::3:

kardelencim akşam merak etmişsin sanırım...akşam eşim beni almaya gelmiş..tel açtı kapıdayım diye..beklemesin diye apar topar size veda edemeden çıktım canım...saracım dualar içinde Allah kabul etsin demişsin...amin tatlım..cümlemizin dualarını kabul eylesin Rabbim....:nazar::38:

aaaaa leylam bakıyom gece mesailerinide aksatmıyon:60::60::60:hg tatlım nasılsınız canımmmmmm:48::48::48::48::48:

aaaaa leylam bakıyom gece mesailerinide aksatmıyon:60::60::60:hg tatlım nasılsınız canımmmmmm:48::48::48::48::48:

sizi merak ettim..aklım sizdeydi...akşamda veda edemeden çıktım içim rahat etmedi zeloşum..biz iyiyiz sen nasılsın canım..?:nazar::38:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece kardelen5233+ zelalca+ sara_28+

iyi geceler kızlar biz geldik...:nazar::3::3::3::3:

kardelencim akşam merak etmişsin sanırım...akşam eşim beni almaya gelmiş..tel açtı kapıdayım diye..beklemesin diye apar topar size veda edemeden çıktım canım...saracım dualar içinde Allah kabul etsin demişsin...amin tatlım..cümlemizin dualarını kabul eylesin Rabbim....:nazar::38:

ooo busemiz gelmiş,hoş gelmiş.
evet merak ettimdi canım,herkezin birden ışığı sönünce.
zeloşum,yeğenin çok tatlı maşallah yaaaaa.

Back
X