günaydın hanımlarrr![]()
günaydın ececim nasılsın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlarrr![]()
günaydın ececim nasılsın canımyumoş takibi için hiç gittinmi dr a yoksa daha erkenmi
![]()
tşkr ederim iyiyim canım canım bugün hastalıgımın 4 günü ilaç kullanıyorum birsürü ilaç verdi dr ya onlaraı kullanıp cumartesi gidecegim yumoş takibine o gün gel dedi
günaydınnnn.ben hala temizliğe devam ediyrmmmm.bi gelip yardım etmiosunuz anca burda çene yarıştırıosunuzzzzz![]()
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence
tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten![]()
tatlım kapıyı aç ben fırçamı küreğimi aldım geliyom![]()
hadi inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım![]()
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence
tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten![]()
kız kürekle napacann evimi kazıyacan:90:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aldığım istihbarata göre senin evin altında hazine varmışçaktırma kimseye seninle paylaşalım
![]()
senden başka benle konuşan olmadıı bende onun için isyan başlattım:84::84::84::84::84:
döndüm döndüm,hiç bi yazı görmedim ama.![]()
yavyum gel anana ağlama sen ben sana yazarım kınalı kuzum pembelim![]()