Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın ececim nasılsın canım :16::16:yumoş takibi için hiç gittinmi dr a yoksa daha erkenmi:48::48:

tşkr ederim iyiyim canım canım bugün hastalıgımın 4 günü ilaç kullanıyorum birsürü ilaç verdi dr ya onlaraı kullanıp cumartesi gidecegim yumoş takibine o gün gel dedi

günaydınnnn.ben hala temizliğe devam ediyrmmmm.bi gelip yardım etmiosunuz anca burda çene yarıştırıosunuzzzzz:1:

canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence:69::69:

tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten:69::69:

canım geçen yıl çektirdiğim dişte sorun olmamıştı ama bu dan böyl e bir şey yaşayınca tedirğin oldum

canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence:69::69:

tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten:69::69:

döndüm döndüm,hiç bi yazı görmedim ama.:14::14::14:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X