- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sıkılıyo başım ağrıyo
tatlımm yumoşunamı kızıyon sen üzülme ben onu çatlatır patlatırım![]()
ayy kıyamam sana...için mi sıkıldı tatlişim....
canım sıkılıyo başım ağrıyo
tatlım al kek ye :125::125::125::125:enerjin yerine gelsin hadi yavyum git ve al kupayı sen alırsın sen yaparsın sen edersin nasıl bu kadar gaz yetermi git ve devir adamı
![]()
metukam canım senin uyku saatin gelmiş hadi yavyum sen git uyune rahimi kıj rahmi adamın adı
![]()
bilmem içimden ağlamak geliyo
hayırlısı be zeloşum çatlamıyosada vardır bi hayır
eveeet içim daralıyo metuşum
zelal neler planlıyorsun söle cabuk,,:26::26: birer birer yolluyu bizi topikten...
canimm, hüzün mü bastı güzelim?kıyamam ben sana
![]()
ay şen ilgimi istiyon gel kuşum gel sarayım seni![]()
hayırlısı be zeloşum çatlamıyosada vardır bi hayır
eveeet içim daralıyo metuşum
tatlım biliyonmu yumoş yapabilir benimde 2 gündür ruhum sıkılıyo bazen nefes alamıyomuşum gibi geliyo sabırlı ol bebem geçcek![]()
tüm suçlu hormonlar
tatlım ağlamak istiyorsan ağla
rahatlarsın![]()
saram bebem minik kuşum yeşil gözlüm gel bakem yanıma![]()
tatlım biliyonmu yumoş yapabilir benimde 2 gündür ruhum sıkılıyo bazen nefes alamıyomuşum gibi geliyo sabırlı ol bebem geçcek![]()
saram hadi gül bakemmmm
her ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz di mi..
güzel arkadaşımmmmben inanıyorum ki göbüsün bebükle dolup tasacak.. böle
ikiser ücer cikicak minnoslar.. sonra bize gelip kızlar bi uyusammmmmm diceksin soora asilarını anlatacaksın.. böle böle bi mazi olucak insallah bu günler canım...
sende güzelim sarılınca yavruna (inşallah Allahım)hiç hatırlamıcaksın bile bu sıkıntıları
![]()
![]()
inşallah zeynebim o günlerde gelecekmi görecekmiyim bende o günleri
ayy saram biliyon mu sizin üzüntünüz benim üzüntüm oluyor çoğu zaman..inan şimdi ne kadar hüzünlendim.sen gene de ağlama dayanamam lütfennn
.benim regle yaklaştığım için o hormonlar yerini sinirliliğe bıraktı...![]()
saram hadi gül bakemmmm
her ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz di mi..
yirimmm seni benn...tatlişim inan bi şey planlamıyom ben planlarımı gündüz yapıyom![]()
canım kıyamam sizi üzmeyi hiç istemem.ancak sizinlede paylaşmazsam daha kötü oluyorum![]()