Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

$kapli çiçek.gif

$images.webp

88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................ 53
zelalca ................................. 50
metuka ................................. 33
pikepolat ............................... 30
hznbksl .................................. 30
son_ece .................................. 67

toplam............ 313

kalan......................... 0

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

ececim dün akşam 30 ekle demiştin şimdide 37 tane okundu demişsin. bak bakalım doğrumu eklemişim yoksa düzelteyim canım.

Son düzenleme:
iyi gunler kizlar kendimi o kadar kotu hiss ediyorum ki, cok yorgunum, bebisim nasil acaba simdi daha cok minicik/// bana yardim edin :97: ne yapayim ruh halim kotu:59:

iyi gunler canim, hayirli cumalar, ben aranizda yeniyim ne duasi okuyosunuz? rakamlarla falan anlamadim da :50:

aramıza hoşgeldin canım.inşallah bebeğini kucağına sağ salim alırsın.tatlım biz bebek isteyen arkadaşlarımıza sırayala 313 tane ayetel-kürsi okuyoruz.

ececim dün akşam 30 ekle demiştin şimdide 37 tane okundu demişsin. bak bakalım doğrumu eklemişim yoksa düzelteyim canım.

canım ben 30 tane alıyım dedim ama eşim okumuştu 37 okumuş yani sadece 37 tane okundu yanlış olmuş 67 degil 37 tane olacak

günaydınnnnn güzeliklerrrrrrrrr:38::38::38::38:
hayırlı cumlarrrrrrrrrrr rabbim dualrımız kabul etsin açılan ellerimizi boşçevirmesinnnn
inşşşşşşş en çok ihtiyacımız olanı nasip etsinnnnnnnn inşşşşşşşşşş

arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul eder ve hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inş. :16::16::16:

günaydınnnnn güzeliklerrrrrrrrr:38::38::38::38:
hayırlı cumlarrrrrrrrrrr rabbim dualrımız kabul etsin açılan ellerimizi boşçevirmesinnnn
inşşşşşşş en çok ihtiyacımız olanı nasip etsinnnnnnnn inşşşşşşşşşş
amin canım :48::48:
canım ben 30 tane alıyım dedim ama eşim okumuştu 37 okumuş yani sadece 37 tane okundu yanlış olmuş 67 degil 37 tane olacak
Allah kabul etsin canım :70::70:
iyi gunler kizlar kendimi o kadar kotu hiss ediyorum ki, cok yorgunum, bebisim nasil acaba simdi daha cok minicik/// bana yardim edin :97: ne yapayim ruh halim kotu:59:
tatlım neden böle yaptığını anlayamadım niye üzüyorsunki kendini tadını çıkar inş. Rabbim bebişini korusun :nazar::29:
eevet koca bi hafta bti inşallah bundan sonraki haftalar hayırlı olur bizim için
evet tatlım ya inş. yeni hafta bize müjdeler getirir:69: hikayende çok güzeldi şeker ellerine yüreğine sağlık:46::46::48:
günaydınn kızlarr...

ya leyladan bir haber yokmuu????
günaydın canım :54:tatlım bizde çok merak ediyoz inş. bugün gelir leyloşumuz:93::93:
günaydınnn hanımlarrr hayırlı cumalar cumanız mübarek gününüz hayırlı olur inşallahh

günaydınnnnnn cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun aminn:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

amin kızlar aminnnnn:69::69:

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn inşallahhh

arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul eder ve hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inş. :16::16::16:

amin canım :48::48:

Allah kabul etsin canım :70::70:

tatlım neden böle yaptığını anlayamadım niye üzüyorsunki kendini tadını çıkar inş. Rabbim bebişini korusun :nazar::29:

evet tatlım ya inş. yeni hafta bize müjdeler getirir:69: hikayende çok güzeldi şeker ellerine yüreğine sağlık:46::46::48:

günaydın canım :54:tatlım bizde çok merak ediyoz inş. bugün gelir leyloşumuz:93::93:

amin kızlar aminnnnn:69::69:

inşşşşşşşşşşşşş kızlar arbbim cuma hürmetine sesimizi duysun inşşşşşşşşşşşşşşş

aramıza hoşgeldin canım.inşallah bebeğini kucağına sağ salim alırsın.tatlım biz bebek isteyen arkadaşlarımıza sırayala 313 tane ayetel-kürsi okuyoruz.

saraaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmm :78::78::54::54::54:
Allah kabul etsin canım bu mübarek gün hürmetine hepimiz böle:49::49::40::40:olalım inşşşşşşşşşşşş.:69::69::69:

allah kabul etsin canim, insallah hayirlisiyla tum bekleyenler yavrularina kavusur, hamile olamayanlar mutlu haberler alir, bizim gibi hamileler ise saglikli sekilde bebislerini kucaklarina alirlar. ben de firsat buldukca dua edicem, allah birisinin basqasina etdiyi duani daha cabuk duyarmis neinki kendisi icin etdiyini. allah her kes icin hayirlisi neyse onu verir insallah :16:

allah kabul etsin canim, insallah hayirlisiyla tum bekleyenler yavrularina kavusur, hamile olamayanlar mutlu haberler alir, bizim gibi hamileler ise saglikli sekilde bebislerini kucaklarina alirlar. ben de firsat buldukca dua edicem, allah birisinin basqasina etdiyi duani daha cabuk duyarmis neinki kendisi icin etdiyini. allah her kes icin hayirlisi neyse onu verir insallah :16:

saraaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmm :78::78::54::54::54:
Allah kabul etsin canım bu mübarek gün hürmetine hepimiz böle:49::49::40::40:olalım inşşşşşşşşşşşş.:69::69::69:
aminnnnnnnnn rabbim yüregin,izden geçenleri nasip etsin inşşşşşşşş
yeterim hg canım nasılsın tatlım :16: eşin nasıl inş. bugün daha iyidir:48::48:

canım sağol akşam korkutu biraz beni yaaa baş agrısı oldu bende dr aradım dr ilaç verdi olmassa has tekrar yatıralım dedi :26::26::26::26::26:

aminnnnnnnnn rabbim yüregin,izden geçenleri nasip etsin inşşşşşşşş

canım sağol akşam korkutu biraz beni yaaa baş agrısı oldu bende dr aradım dr ilaç verdi olmassa has tekrar yatıralım dedi :26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım ya :70:kıyamam ben sana üzülme şeker inş. kocişin iyi olcak:48:yetercim senin eşine okumadık deme saracım gelsinde söleyelim bugün senin eşinede okuyalım Rabbim kabul eder inş.:38::38:

geçmiş olsun canım ya :70:kıyamam ben sana üzülme şeker inş. kocişin iyi olcak:48:yetercim senin eşine okumadık deme saracım gelsinde söleyelim bugün senin eşinede okuyalım Rabbim kabul eder inş.:38::38:

sağol canım inşşşşşşşşşşş inşşşşşşş kuzum sağoln bebişlerim yüreğinize dilinize sağlık

benim için dua eden herkesten Allahım razı olsun inşallah ağzınıza,yüreğinize sağlık
çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar sizleri seviyorum:16::16::16::16::16::16:

Back
X