Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim için dua eden herkesten Allahım razı olsun inşallah ağzınıza,yüreğinize sağlık
çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar sizleri seviyorum:16::16::16::16::16::16:
Allah kabul eder inş. canım bebişinde gelir inş. ayşegül annesine:48::48:tatlım bizde seni seviyoz:78::78::48::48::48:
dua mı var???? ben çok isterim. İnşallah çabuk başlarsınız

evet tatlım duamız var ama ne gelen var giden benmi erken geldim acaba:44::44:bu arada sen nasılsın tatlım :69::69:

ay inşallah geçici birşeydir...

aminnnnnnn canımmmmm inşşşşşşşşşş
kız aslında bebek gibi eşim yaaaa dün gündüz telefonla konuşmuş (aslında yasak telefonla konuşması bende hep kendim cevap veriyordum )ben mutfaktayken bende acaba ondanmı oldu diye düşündüm şimdi telefonu kaldırdım vermiyorum

metukaaaaa avatarın çok hoş :21::21::21::21::21::21:

aminnnnnnn canımmmmm inşşşşşşşşşş
kız aslında bebek gibi eşim yaaaa dün gündüz telefonla konuşmuş (aslında yasak telefonla konuşması bende hep kendim cevap veriyordum )ben mutfaktayken bende acaba ondanmı oldu diye düşündüm şimdi telefonu kaldırdım vermiyorum

metukaaaaa avatarın çok hoş :21::21::21::21::21::21:

iyiyi yapmışsın canım..verme telefonu..

zelalim burdamısın :5::5::5:
geldim canım hormonları araştırıyodum :69:nasılsın ayşegülcüm :48:sıkıldınmı sen :9::9::9:
yeterim erkek milleti çocuk resmen sakla telefonu gösterme eşine ne kadar zararlıdır şimdi ona telefonlar raddasyon yayıyo koca bebekler hiç söz dinlemiyolar :19::19:
gunaydın kızlarrr

günaydın canım nasılsın şeker :48::48:eşinin doğum günü nasıl geçti:8::8::8:

zelalim yok sıkılmadımda eşime üzüldüm işteee :5:
gerçi çok şükür hastalığı geçti gibi :nazar: en azından kas ağrıları bitti
yorgunluğu halsizliği geçti ama dünden beri mide bulantısı başladı
ama sağlıkçı bir ark.ma sordum normalmiş inş.tez zamanda atlatır :5:

Son düzenleme:
bebek için dua buldum

1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var

2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var

Yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Bak ağlıyorum yine ... Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , ayetel kürsi'nin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek aylarda elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
Dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
Hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...

zelalim yok sıkılmadımda eşime üzüldüm işteee :5:
gerçi çok şükür hastalığı geçti gibi :nazar: en azından kas ağrıları bitti
yorgunluğu halsizliği geçti ama dünden beri mide bulantısı başladı
ama sağlıkçı bir ark.ma sordum normalmiş inş.tez zamanda atlatır :5:

geçmiş olsunnn....tivitimm

Yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Bak ağlıyorum yine ... Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , ayetel kürsi'nin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek aylarda elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
Dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
Hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...

bütün kalbimleeee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
metuka ellerine yüreğine sağlık arkadaşım çok duygualndım okurkenn:43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X