Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım tatlişim duymuşsun sesimi gelmişsin hg canım bugün daha iyisin deme:48::48:komşunuzada çok geçmiş olsun :71::71:
yeter cadı selin sizede mrb lar nasılsınız kıjlar :16::16:
cadım bence sen yinede o hormonlara bi baktır baya zaman geçmiş bende baktırmayı düşünüyom :69::69:

saracım tatlişim duymuşsun sesimi gelmişsin hg canım bugün daha iyisin deme:48::48:komşunuzada çok geçmiş olsun :71::71:
cadım bence sen yinede o hormonlara bi baktır baya zaman geçmiş bende baktırmayı düşünüyom :69::69:

sağol canım.amin Allah herkese şifa versin.

zelalım benim FSH baktı doktor 6 küsürdu galiba normalmi acaba:26::26::26::26:

mrbb
canımmmmm
ben kocişi yürüteyim acıkkkk yat yat yanları ağrıdı adamın :1::1::1::1::1::1:
kanı hareket etsin yafffff:1::1::1:

sağol canım.amin Allah herkese şifa versin.

zelalım benim FSH baktı doktor 6 küsürdu galiba normalmi acaba:26::26::26::26:

:nazar::nazar::nazar:maşallah güzel canım :29::29:
ben kendiminkileri araştırdımda bazen güzel bazende çok yükselmiş demekki sürekli değişebiliyo kıjlar iyice çalışmalıyız inş. şu incirde işe yarar :69:saracım hayıt tohumuda çok iyimiş :70::70:

:nazar::nazar::nazar:maşallah güzel canım :29::29:
ben kendiminkileri araştırdımda bazen güzel bazende çok yükselmiş demekki sürekli değişebiliyo kıjlar iyice çalışmalıyız inş. şu incirde işe yarar :69:saracım hayıt tohumuda çok iyimiş :70::70:

kıjlar ben azcık uyuyayım kafam gidiyo:111::111::9::9::9:

canım uyu dinlen kendine iyi bak.hayıt tohumunu bende duydum hormonları dengeliyomuş bu ayda olmazsa ona başlarız canım.zelalım senin ateşin nasıldı bugün benimki 36,4 olmuş biraz yükselmiş gibi ama hayırlısı

ayşegülcüm hg canım:48: ben araştırdım öströjen e2 imiş oda yumoşun kalitesini gösteriyomuş 50 nin altında olmucakmış:68:

canım uyu dinlen kendine iyi bak.hayıt tohumunu bende duydum hormonları dengeliyomuş bu ayda olmazsa ona başlarız canım.zelalım senin ateşin nasıldı bugün benimki 36,4 olmuş biraz yükselmiş gibi ama hayırlısı

inş. yarında yüksek gider canım :nazar::8::8:tatlım benimde bugün 36.2 olmuş ama havaların ısınmasına bağladım artık bi 5 günde böle gider :9::9::9:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
sara_28 hznbksl+ metuka+ zelalca+ tweety7883+ caadi+ yeteeeeer,

selin metuka ayşegül sizde hoşgeldiniz kızlar.

mrb hg tatlım:16::16::16:

e2 östrojen hormonu zaten canım.onda bakıyolar adetin 2.yada 3.günü bende normal çıkmıştı.

evet canım ya bi şüphede kaldık onda :9::9: ben hepsini yeniden gözden geçirmeyi düşünüyom canım beklenmeyen kırmızıları bekliyom malum 3. günü bakılıyo:86::86:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ hznbksl zelalca+ tweety7883+ caadi yeteeeeer

Back
X