Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saracım tatlişim duymuşsun sesimi gelmişsin hg canım bugün daha iyisin demekomşunuzada çok geçmiş olsun
yeter cadı selin sizede mrb lar nasılsınız kıjlar
cadım bence sen yinede o hormonlara bi baktır baya zaman geçmiş bende baktırmayı düşünüyom![]()
saracımmmmhoşgeldin canım nasılsın
hoş geldin güzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
saracım tatlişim duymuşsun sesimi gelmişsin hg canım bugün daha iyisin demekomşunuzada çok geçmiş olsun
cadım bence sen yinede o hormonlara bi baktır baya zaman geçmiş bende baktırmayı düşünüyom![]()
sağol canım.amin Allah herkese şifa versin.
zelalım benim FSH baktı doktor 6 küsürdu galiba normalmi acaba:26::26::26::26:
mrbb
canımmmmm
ben kocişi yürüteyim acıkkkk yat yat yanları ağrıdı adamın
kanı hareket etsin yafffff![]()
maşallah güzel canım
ben kendiminkileri araştırdımda bazen güzel bazende çok yükselmiş demekki sürekli değişebiliyo kıjlar iyice çalışmalıyız inş. şu incirde işe yararsaracım hayıt tohumuda çok iyimiş
![]()
kıjlar ben azcık uyuyayım kafam gidiyo:111::111:![]()
ayşegülcüm hg canımben araştırdım öströjen e2 imiş oda yumoşun kalitesini gösteriyomuş 50 nin altında olmucakmış
![]()
canım uyu dinlen kendine iyi bak.hayıt tohumunu bende duydum hormonları dengeliyomuş bu ayda olmazsa ona başlarız canım.zelalım senin ateşin nasıldı bugün benimki 36,4 olmuş biraz yükselmiş gibi ama hayırlısı
e2 östrojen hormonu zaten canım.onda bakıyolar adetin 2.yada 3.günü bende normal çıkmıştı.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
sara_28 hznbksl+ metuka+ zelalca+ tweety7883+ caadi+ yeteeeeer,
selin metuka ayşegül sizde hoşgeldiniz kızlar.