Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,sara_28,hznbksl,zelalca,metuka+,caadi,tweety7883,kevok1985,
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

mercimek çorbası. haşlama tavuk .pirinç pilavı.

anlıcan kolay yemekler...:9::9:

hııııımm daha ne olsun ellerine sağlık canım :56::56::56:
benimde dünden mercimek çorbam var bide pizza yapcam biraz alakasız ama:9::9:insan şaşırıyo hergün ne pişirceni:30::30::30::30:

ayşegülcüm hg canım:48: ben araştırdım öströjen e2 imiş oda yumoşun kalitesini gösteriyomuş 50 nin altında olmucakmış:68:

benim östrojen 13 çıkmıştı sanırım ama hastanenin değerlerinden çok çok altında değildi
dr.biraz düşük demişti sanırım değer aralıklarıda en 19 dan başlayıp yukarı kadar çıkıyordu :26:

hg serpilcim nasılsın tatlım :16::16:

canım iyim geçmişi okudum hayıtla alklı yazı gördüm

canım hayıt hormonları dengeliyor benim proklatin yüksekti hayıtın sayesinde normale döndüü canım benim arkadşlrımın bir kısmı hayıtla hamile kaldı anne oldular dneyin derim ben zararını görmedim araştırın istreseniz hormonlar için zımpara görevi görüyor ben kullanığım ay müthş akıntı yapmıştı faydası oldu ban o dönme çalışmalrım yoktu bebek modunda değildim ama muhteşem bir bitki haberiniz olsun

benim östrojen 13 çıkmıştı sanırım ama hastanenin değerlerinden çok çok altında değildi
dr.biraz düşük demişti sanırım değer aralıklarıda en 19 dan başlayıp yukarı kadar çıkıyordu :26:

tabi her hastanenin değerleri farklı oluyo ama ek kürler denesen zararıda olmaz yani:29::29:

adaçayı doğal östorojen canım adet olunca yumurtlama dönemine kadar günde 3 fincanı geçmeyecek şeklde kulanbilrsin

Back
X