Sabırla Bebeğini Bekleyenler

serpilcim peki tohumunumu alıcaz yoksa yeter hazırlanmış suyu falan dedi aktarlarda varmış
acaba hangisini kullansak birde hemen almam lazım benim çünkü kırmızılara az kaldı :27::27:

tatlım ben otunu kulandım faydasını gördüm hamile kalan arkadşlrımda otunu kullandıı benimn tavsiyem ot olanı ama tercih siizn tabii bebeğim

bende kapsulünü kulanmıştım ama otu olandan fayda gördüm canım ronyada kulanıyor bebeğim öyle kötüde değil canım dene bakalım ama tavsiyem otu:)

tamam şeker bir bardak sıcak suyun içine bir tutam atıyoz 5 dak. demleniyo içiyoz günde iki kere yeter herhalde:26::27::27:

Son düzenleme:
tamam şeker birdak sıcak suyn içine bir tutam atıyoz 5 dak. demleniyo içiyoz güne iki kere yeter herhalde:26::27::27:

canım kimi kahve makinasında ezerek uyguluyor ben tembelim o kadr uğraşamam ben 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt ekliyor 5 dk üzerini kapatarak demleyip süzerk ılıyınca içiyorudum

tatlım sen yat zaten belin ağrıyo ben sana hazırlarım beraber yeriz :56::8::8::8::8::8::8::8::8:

cok saol canim sen beni okadar uzaktan dusunuyorsun ........... esimin dusuncesiz akrabalari dun aradi beni.... misafirliye geliceklermis ve dalga gecer gibi ... bize ne pisirca diyorlar ..... bende kusura bakmayin ben sizi kabul edemem dedim grip oldum baya kotuyum dedim ...........

Back
X