hadi ya ben her yerde 7. gün diye okudum ama neyse başladım artık hayırlısı artık![]()
zeynepcim madem başladın devam et o zaman inş. hayırlısıyla gelir bebişin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya ben her yerde 7. gün diye okudum ama neyse başladım artık hayırlısı artık![]()
canım gelde benimkine söle bende diyom yaz sebzesinde bile hormon var ne farkeder oda diyo olsun biz genede mevsiminde yiyelim adam domatesi görünce kaçıyo![]()
saracım ben yarın incire başlıyom 1 haftam doluyo bi 21 gün daha içcem nasipse![]()
inşallah şifa olur arkadaşıma.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederçoluğunla çocuğunla eşinle beraber bi ömüy mutlu mesut yaşarsınız canım.![]()
saracım hadi sende git kocişinin yanına bugünüde değerlendirin canım ateşin ilk dün başlamıştı deme yükselmeye o zaman bugün kaçmaz![]()
saracım ne güzel dua ettin gel sarcam seni
tatlım Rabbim inş. sanada yuvanda bebişinle kocişinle uzun güzel bir ömür nasip etsinbebişin biran önce gelir önce göbüşüne sonra kucağına inş.
![]()
kociş tv izliyo canım birazdan giderim daha burdayım yani![]()
Yeşil Ceviz Reçelinin Faydaları :
Bu Kür, troid hastalarını iyileştirdiği gibi, vücut ve beyin enerjisini artıran, cinsel gücü artıran bir kürdür. Bu kürü uygulamak için, ille de troid hastası olmak gerekmez. Ceviz Çok yoğun şekilde antioksidan içerdiği için, radyasyondan korunma ve radyasyonu engelleme özelliği de bulunur.
Alıntıdır
kocişinin gözü seni görmüyomu
arada tv nin önünden geç ben öle yapıyom bakıyom benle hiç ilgilenmiyo tv nin önünden geçiyom bana bakıyo öpücük atıyom heheheh
![]()
sen çok tatlısınmendemi öyle yapsam.:26::26::26:
ama şu nda trt 1 de bi film var konsantre olmuş onu izliyo.![]()
çok güzel olmuş canım![]()