Sabırla Bebeğini Bekleyenler

benim de 1 hafta var bat a,göğüslerim sır sır sızlıyo,karnım davul gibi şiş,belim ağrıyo,3 gün sağ kasık,sonra sol kasık ağrıdı,tsh yüksekti 1 ay içinde geçti,şuan ki tsh değerim 1.86,tsh de hamile kalmayı engelliyomuş,ben bilmemiştim,2 haftalık falanken düşük oldu,adet kanamasıyla gitti bebişim,inş. hepimiz hamileyizdir kızl:emir_bebek::emir_bebek:ar

tatlım inşallah hamilesindir.üzülme Allah büyük

öyle böyle derken 5 ay oldu işte kızlar,neyseki geç olmadan öğrendim tsh nin yüksek oduğunu,eğer düşük olmasaydı,zihinsel engelli olcaktı,ya da sakat doğascaktı,Allah korusun,hiçbirimize vermesin,çünkü beynine oksijen gitmiyo bebişin,benimkine bile gitmiyodu,sürekli başım dönüyodu,tansiyon 8-5,serum vermişlerdi bir ünite,15 gün başım fırıl fırıl döndü,neyden neyden diye doktor doktor dolaşınca öğrendim tesadüfen,yoksa hiç aklıma gelmezdi,herşeyde var bir hayır işte...

kızlar Leyla gelmiş... oh ya rahatladım yanim...

yoğunluktan girememis di mi?

LEYoss kızım meraktan öldük burda yanim seker, uzme bizi minik kusum..:16::16::16::16:

saol bitanem..valla bak yoğunluktan giremiyorum topice bile..işlerim çok yoğunlaştı zeynebim..birde grip olmuştum tatlişim...çok saol..birdaha tekrar etmez..mutlaka sağlığımdan haberdar ederim sizleri...çok öpüyorum bitanem...:nazar::38::38::38::38:

saol bitanem..valla bak yoğunluktan giremiyorum topice bile..işlerim çok yoğunlaştı zeynebim..birde grip olmuştum tatlişim...çok saol..birdaha tekrar etmez..mutlaka sağlığımdan haberdar ederim sizleri...çok öpüyorum bitanem...:nazar::38::38::38::38:

hg tatlım :48: Allah şifa versin:69: et canım valla hepimiz çok merak ettik seni ve bebişini:49:

selinim senin avatarındaki kız çok şirin asma bişeye küsmüş sanki neye küsmüş o yerim ben onu:9::9::9:

deryam aramıza hg tatlım..sen hamilemisin canım? hayırlı olsun tatlım..:nazar::38::38:

kardelenim ne güzel sen temizliğini bitirdin bide başlasam ne güzel olacak.hep üstten yapıyorum bahar temizliğine biraz daha bekliyim diyorum.

yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 165087

Eki Görüntüle 165088

sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33

toplam............ 53

kalan......................... 263

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

saracım banada 20 tane yaz canım..akşam okumaya çalışacam...:38::38:

Back
X