Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eweeeeeeeeeet yaşasın nice aylara senelere hep beraber inşallah.![]()
zaman ne çabuk geçiyo deme canım![]()
yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 165147
Eki Görüntüle 165148
sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33
leyla_21 .................. 20
toplam............ 73
kalan......................... 240
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28
kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.
hemde bebişlerimizle inş.:92::92::92::92::92::92::92:
zaman ne çabuk geçiyo deme canım![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin zeloşum amiiiiiiiiiiiiiiin
zaman çabuk geçiyo ama önemli olan güzel geçmesi
kızlar men çıkıyom yemek yapacam akşam görüşürük.
saol bitanem..valla bak yoğunluktan giremiyorum topice bile..işlerim çok yoğunlaştı zeynebim..birde grip olmuştum tatlişim...çok saol..birdaha tekrar etmez..mutlaka sağlığımdan haberdar ederim sizleri...çok öpüyorum bitanem...![]()
1. ayımız kutlu olsun sekerler.. insallah bol bebisli aylar geciririz...
![]()
kızalarr nasıslnız ben çok fenayım yaaaaa sabah misafir geldi onalr gittiler bende yattım başımı kaldıramıyorum sanırım bu grip beni öldürecek ilaçlar fayda etmiylar şidi de eşime bir şeyler hazırlayacağım bece bilirsem
seviffffoyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızalarr nasıslnız ben çok fenayım yaaaaa sabah misafir geldi onalr gittiler bende yattım başımı kaldıramıyorum sanırım bu grip beni öldürecek ilaçlar fayda etmiylar şidi de eşime bir şeyler hazırlayacağım bece bilirsem