Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

$kapli çiçek.gif

$images.webp

sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33
leyla_21 .................. 20
zelalca ................... 50

toplam............ 213

kalan......................... 190

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

Son düzenleme:
yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 165147

Eki Görüntüle 165148

sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33
leyla_21 .................. 20

toplam............ 73

kalan......................... 240

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

tatlım banada 50 yazarmısın Allah kabul etsin şekerrrrrrr:48::48::48:

saol bitanem..valla bak yoğunluktan giremiyorum topice bile..işlerim çok yoğunlaştı zeynebim..birde grip olmuştum tatlişim...çok saol..birdaha tekrar etmez..mutlaka sağlığımdan haberdar ederim sizleri...çok öpüyorum bitanem...:nazar::38::38::38::38:

tatlım sesini duymak (görmek) cok iyi geldi.. sen iyi olda yeter bize minik kusum...:16::16::16:

kızalarr nasıslnız ben çok fenayım yaaaaa sabah misafir geldi onalr gittiler bende yattım başımı kaldıramıyorum sanırım bu grip beni öldürecek ilaçlar fayda etmiylar şidi de eşime bir şeyler hazırlayacağım bece bilirsem
seviffffoyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızalarr nasıslnız ben çok fenayım yaaaaa sabah misafir geldi onalr gittiler bende yattım başımı kaldıramıyorum sanırım bu grip beni öldürecek ilaçlar fayda etmiylar şidi de eşime bir şeyler hazırlayacağım bece bilirsem

canım Allah şifa versin:43: gelip yardım edelim sana:71::71:

yetercim çok geçmiş olsun tatlım ilaçların yanında bol c vitamini al portakal kivi falan ye.bide her sabah bi tatlı kaşığı bal ye o da çok iyi geliyo.Allah şifa versin tatlım.

çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kendine dkkat et canım

Back
X