Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloş bu senin için kereviz dolmasının resmi

$kereviz dolması.webp

kardelen buda senin için ıspanaklı sufle resmi

$ıspanaklı sufle.webp

beni bu kadar şımartma zeloşum valla senden hiç çıkmam bu sefer..adam beni izmirden getiremez...:nazar::38::38:

üzüldüğün şeye bak canım bende adama atarım tekmeyi sana kıyarım nikahı beraber yer içer gezeriz hem baksana şu surata ne kadar güzelim :27::40::40:pişman olmassın :60::60::60::60::60::60:

saracım bu sefer kesin leyloşum kesin sana uşcak :41::41:ne yapıyon kıj sen leyloşa öle:9::9::9::9:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ellerine sağlık nefis görünüyor ama varya zorla canımı çektiyor sanki ya...offffff harika duruyor yanınada çay alam saracım...:nazar::38::38:

hemen çay geliyo leyloşum

$cay-bardagi.webp

ahanda kendine kaçcak delik ara leyloş çoktan düşmüştür yola:60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

mercimek köftesini nasıl yapıyorsunuz kıjlarrrrrrrr ?:nazar::56::56::56::56::56:

du men sana mercimek köfteside yapam :9::9::9::9::9::9::9:

mercimek köftesi

1 kase mercimek
1,5 kase ince bulgur.
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı biber salçası
yeşil soğan
maydanoz
1.5 yemek kaşığı zeytinyağ
tuz,karabiber,kırmıı toz biber

Yapılışı;

mercimek haşlanır.haşlanınca suyu üzerinde çok hafif kalacak şekilde süzülür.aynı tencerede üzerine ince bulgur konulur.tahta kaşıkla karıştırılır ve dinlenmeye bırakılır.suu gibi görürseniz biraz daha bulgur ekleyebilirsiniz.Biraz dinlenip soğuduktan sonra diğer bütün malzemeler,ince kıyılmış yeşillikler beraber yoğrulur ve köfte şeklinde servis edilir.

$mercimek-koftesi.webp

selam şekeler.........:79::79:nasılsınız........:34::34:

hoşgeldin prensesim nasılsın

mercimek köftesini nasıl yapıyorsunuz kıjlarrrrrrrr ?:nazar::56::56::56::56::56:

canım ben mercimeği haşlıyom tüpü kapadığımda içine bulguru atıp ağzını kapatıyom ayrı bi kapta soğanı kavuruyom içine salçasını ekliyom bulgurla mercimeğim içine döküyom baharat ekleyip yoğuruyom bazıları maydonoz ekliyo ben eklemiyom çok karışık sevmiyom sonra elimde köfte haline getiriyom marulların üzerine dizip limon sıkıyom benim tarif çok basit şipşak :9::9::9::9::9:

sara cım,çok teşekkürler canım,güzele benziyo,bakarız bakalım.:56:

bende denemedim daha önce ama aklıma yattı bu sefer ıspanak aldığımda yapacam.bişey daha sölimmi canım ıspanapa beyaz peynir çok yakışıyo ben böreğini yaparke katıyorum çok güzel oluyo.

bende denemedim daha önce ama aklıma yattı bu sefer ıspanak aldığımda yapacam.bişey daha sölimmi canım ıspanapa beyaz peynir çok yakışıyo ben böreğini yaparke katıyorum çok güzel oluyo.

canım ben sabah kahvaltısına aynı ıspanak peynir karışımıyla gözleme yapıyom çayla enfes gidiyo geçen kızkardeşim geldiğinde yapmıştım bugün tlf nda konuştuk bu sabahta o yapmış çok güzel oldu diyo ohh canım çekti:56::8::8::8::8::8:

canım ben sabah kahvaltısına aynı ıspanak peynir karışımıyla gözleme yapıyom çayla enfes gidiyo geçen kızkardeşim geldiğinde yapmıştım bugün tlf nda konuştuk bu sabahta o yapmış çok güzel oldu diyo ohh canım çekti:56::8::8::8::8::8:

afiyet olsun canım ellerine sağlık.
gözlemenin hamurunu kendinmi yapıyon hazır yufkamı kullanıyon

afiyet olsun canım ellerine sağlık.
gözlemenin hamurunu kendinmi yapıyon hazır yufkamı kullanıyon

hazır alıyom canım kim uğraşcak ama en iyi gözleme pazarda satılan yufkayla oluyo onlar daha ince alışveriş merkezinde genellikle börek için alıyom o daha kalın oluyo hamurun içine hiç yağ eklemiyom direk piştikten sonra üzerine margarin sürüyom :56::27::27::27:

Back
X