- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
saram ben ikinci hamişliğimde klomen kullanmıştım ve o ay hamile kaldım bide duphaston die bir hap
herşeyin hayırlısı canım olmuyosa vardır bi sebebi bazende böyle düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saram ben ikinci hamişliğimde klomen kullanmıştım ve o ay hamile kaldım bide duphaston die bir hap
canım benim maliyetinden kaçtığım yok ki asıl sorun iyi bi doktor bulmakta herkes ayrı bişey diyor kafam allak bullak
belkide olmaması daha hayırlıdır hayatta mutlu olmak için illede bi çocuk olması şart değil
maliyet derken
her anlamda çok zor olmayan bir işlem demek istedim saracm
dr da laboratuvarda önemli tabi canım
vardır güvendiğin bir dr saracım işallah hemencicik klomenle hamiş kalırsın
iyi gecelr![]()
öle deme tatlım umutsuzluk yok allahım hakkımızda neyi hayırlı gördüyse onu yaşayalım inşallah hepimizin olur tatlım
sart değil tabiki ama bu böyle normal saglıklı bi insan olupta cocuk yapğmayan varmı tatlım tabiki yok cünkü bi zaman sonra istio insan sanki onun olması lazım mış gibi sanki bi eksiklik varmı gibi yani ben öle düşünüyorum 2 yıl boyunc istemedim sonbir yıldır istedik ondada iki kayıp allah izin vermediki olmadı ama ben inanaıyorum hepimizn vakti var cok sabırlı omamız lazım bizim elimizde olan bişey değilki ne yapabiliriz
haklısın edacım da benim kafam dağınık biraz cümlelerimi toparlayamıyorum sabretmek güzedir sonunda istediğine kavuşulacaksa eğer bi defa hamile kaldım ama olmadı Allah izin vermedi vardır bi hayır dedik ama aması var işte.........
canım haklısın sende ne diim ama üzülme arekadasım bizede gülecek kader elbet
kusura bakma internet gitti bende ondan gec oldu
kusur olurmu hiç edacım ilgilenip yazdığın için ayrıca sağol iyi yürekli arkadaşım
olurmu canım benim burda herseyi paylaşıoruz birbirimizden hep bişeyler öğrenioruz canımsın sen benim
bu arada bugün cok yoruldum haa bütün halıları kaldırdım yıkayama gönderdim evi süpürdüm sildim tozları aldım vestiyeri temizledim ayakkabıları tekrar silip yerleştirdim tuvalet banyo mis gibi oldu evim yaa ben yarın nasıl işe gidecem![]()
selamun aleykum kızlar,nasılsınız?3 gun gıremedım forma ama yıne aranızdayım.. hersey yolundadır umarım..![]()