Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım dün aksam benim internet kafayı yedi bi gidio bi gelio anlamadım seni öle bırakıp gitmiş gibi oldum bacım haberde veremedim gec oldu yattım bende kızmadın dimi bacım?

yok canım neden kızayım bende iyi uyuman için tavsiyelerde bulunmuştum çok yorgunum dediğin için okudunmu bilmiyorum ben senin iyi yürekli olduğunu iyi niyetli olduğunu biliyorum canım bacım.:16::16::16::16::16::16:

iyiyim tatlım bir günü daha bitirdim cok sükür benim içi cumartesileri cok zor bigün full calışıorum

canım bide ben dün fazla zorladım kendimi galiba biraz belim agrıo

tatlım ne acelen var kendini yorma özelliklede belini bebişin taşıman içi lazım olacak:34::34::34::34::34::34: yarın izinlimisin

yok canım neden kızayım bende iyi uyuman için tavsiyelerde bulunmuştum çok yorgunum dediğin için okudunmu bilmiyorum ben senin iyi yürekli olduğunu iyi niyetli olduğunu biliyorum canım bacım.:16::16::16::16::16::16:

canım benim cok saol iyi yürekli kalbi temiz bacım benim sabah işe gitmeden baktım okudum tatlım bişi paylaşmıştım izledinmi sabah?
tatlım ne acelen var kendini yorma özelliklede belini bebişin taşıman içi lazım olacak:34::34::34::34::34::34: yarın izinlimisin

yok tatlım ben dün izinliydim temizlik yapıorum die girmedim akşam girdim kocişimle temizlikten sonra balık yemeye gittik yanında da roka salatası ohhh cok güzeldi valla yorgunlugumada ii geldi

bide izliyken bütün işi cıkaratım aradan dedim ondan malum calışan bayanım herzaman yapamıorum ama haziranın 2.haftası yıllık izne ayrılacam ozamanda kadın tutarım diorum temizlik için böle işte seker sen neler yaptın nasıl oldun daha iyisin dimi?

adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır biliyosun canım kendine dikkat et.akıntın varmı göğüs uçların acıyomu mesela
acıyo ama adet belirtim benim akıntım var ama fazla değil:69: bebişlerin dedin ya canım eşim önceden bir derdi şimdi ikiz diyo:1::1::1:

tatlım inşallah bebişin seninledir bende 24 ünü bekliyorum adet için ama bende hiçbir belirti yok

inşallah canım senin kırmızılar yerine de inşallah bebişin gelir:8:

canım benim cok saol iyi yürekli kalbi temiz bacım benim sabah işe gitmeden baktım okudum tatlım bişi paylaşmıştım izledinmi sabah?

yok tatlım ben dün izinliydim temizlik yapıorum die girmedim akşam girdim kocişimle temizlikten sonra balık yemeye gittik yanında da roka salatası ohhh cok güzeldi valla yorgunlugumada ii geldi

bide izliyken bütün işi cıkaratım aradan dedim ondan malum calışan bayanım herzaman yapamıorum ama haziranın 2.haftası yıllık izne ayrılacam ozamanda kadın tutarım diorum temizlik için böle işte seker sen neler yaptın nasıl oldun daha iyisin dimi?

ooooh sefanız olsun canım eşinle çocuklarınla hep mutlu ol inşallah.gönderdiğin linki izledim gerçektem mucize gibi bişey bebeğin oluşu.

ben daha iyiyim bende bugün bütün evi temizledim çok yoruldum

acıyo ama adet belirtim benim akıntım var ama fazla değil:69: bebişlerin dedin ya canım eşim önceden bir derdi şimdi ikiz diyo:1::1::1:

amin tatlım inşallah hepimizin

gitsin kırmızılar gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım belki Allah söyletti inşallah ikizlerin olur bir taşla iki kuş vurmuş olursun:34::34::34::34::34:

ooooh sefanız olsun canım eşinle çocuklarınla hep mutlu ol inşallah.gönderdiğin linki izledim gerçektem mucize gibi bişey bebeğin oluşu.

ben daha iyiyim bende bugün bütün evi temizledim çok yoruldum

amin saram inşallah tatlı bacım sende mutluluğu cok hakediosun canım seninde eşinle cocuklarınla mutlu huzurlu bir hayatın olsun...

iyi olmana sevindim bitanem

Back
X