Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:60::60::60::60: Allah seni sevindirsin her zaman aynısın Allah bozmasın neşeni canımmmmmm:nazar::48:sen çok iyi bi anne olcan ben biliyom hı çatlağım diyosun o kadarı hepimizde var:60::60::60::60::60:

topiğe gelince neşeleniomm cnmmm.

kaç gündür burda yalnızım o kadar sıkıldımki anlatamamm:31:

iyiki geldinizzzz:29:

kızlar ben çıkmalıyım,önce wc leri temizlicem,kireç çözücü dökmüştüm,durulamam gerek,sonrada işim var,dışarı çıkcam,inşallah geldiğimde çok çok güzel haberler duyarım tekrardan:58::58::58::58:

topiğe gelince neşeleniomm cnmmm.

kaç gündür burda yalnızım o kadar sıkıldımki anlatamamm:31:

iyiki geldinizzzz:29:

ay ben yirim seni sen sıkıldınmı hemen bağırsaydın koşar gelirdik :10::10::10::10: kuzu hiç sıkılma stres yapma sakin neşeli komik halini koru bebişimizin canını sıkma:38::38: inş. ne olur Allahım maonya kuluna hayal kırıklığı verme bebişi onunla olsun :48::48::48::48::48:

selammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmbenimmmmmmmmm:70:
yorucu ama güzel bir hafta sonundan sonra anca kavuştum size. napıyosunuz? NASILgidiyor? ben yokken neler oldu:61:

slm kıslarr nasılsınız maşşallah topigimiz hamişlerle doluyooo sıra bizede gelir inşallahh zelalcimmm şükür sende gelmişsin canımmm uzun zamandır göremiyoruz seni

kızlar ben çıkmalıyım,önce wc leri temizlicem,kireç çözücü dökmüştüm,durulamam gerek,sonrada işim var,dışarı çıkcam,inşallah geldiğimde çok çok güzel haberler duyarım tekrardan:58::58::58::58:

kolay gelsin canım :38: dikkat et kendine kreç çözücünün içinde çok durma :31: görüşürüz öpt. şeker byyyyyy:54::48::48:

slm kıslarr nasılsınız maşşallah topigimiz hamişlerle doluyooo sıra bizede gelir inşallahh zelalcimmm şükür sende gelmişsin canımmm uzun zamandır göremiyoruz seni

kiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:62::62::62:
ben bilmiyorum anaaammmm 2 gün yok oldum neler olmuş maonyamda transfer olmuşşşşşşş ben gidince hamişler geliyo arada bi yok olayım ben en iyisi :27::27::27:

kiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:62::62::62:
ben bilmiyorum anaaammmm 2 gün yok oldum neler olmuş maonyamda transfer olmuşşşşşşş ben gidince hamişler geliyo arada bi yok olayım ben en iyisi :27::27::27:

kıs eda hamile kısmetse maonyacımızda olacakkk ayın 30 daa sen varsınnn

canımmmmmmm,, edacımmmmmm hamile misinn??????????? kuşummm inan

çookkkk sevindimmmmmmm..Rabbim tamamına erdirsinnnn ....kendine dikkat ettt hemen dr a

git....hadi peşine de beni all ve diğer tüm kızlarımızıı

..:55::55::55::55::55::6::6::6::6::6::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::40::40::40::40:.

evet tatlım bende inanamıorum cünkü ilk denemem de beklemiodum am korkuorum metuşum inşall bu sefer sağlıklı bişekilde alırım kucagıma şimdi dr dan geldim daha mini minnacık oldugu için bebğim gözükmüo ama beta hcg değerim iyim dr kan sulandırıcı iğne yadı kendim yapacam göbekten haftaya tekrar cagırdı beta hcgmide tekrar yaptırıp gitcem hayırlısı olsun hakkımızda
sen merak etme güzelim ben acılışı yaptım hepinizi peşimden bekliorum dualarım artık sişzinle sizde eksik etmeyin dualarınızı en kısa zamanda :49: olun inşallllaaaaaahhhhh

slm ececim nasılsın balım :70::48::48: kuzu arada uğruyodum ama siz olmuyodunuz kendi kendime takılıp gidiyodum :9::9: bu akşam amcamın kızının nişanı var onuda atlattımmı artık rahatlıcam inş. :69::69::69:
selammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmbenimmmmmmmmm:70:
yorucu ama güzel bir hafta sonundan sonra anca kavuştum size. napıyosunuz? NASILgidiyor? ben yokken neler oldu:61:

nehirimle egem gelmiş hg niz canlarım nasılsınız :nazar::48::48::48: anlaşılan bu ara sende sık gelmiyon nehirim :9::9: bi kaçak ben değilmişim canım edam hamişmiş çok sevindim inş. hamişlerimiz çoğalıyo yaz bereketiyle geliyo inş. yaz çıkana kadar hepimiz hamiş kalırız :66::66: hamişlerimizde hayırla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar inş.canımmmm:nazar::48::48::48::48:

evet tatlım bende inanamıorum cünkü ilk denemem de beklemiodum am korkuorum metuşum inşall bu sefer sağlıklı bişekilde alırım kucagıma şimdi dr dan geldim daha mini minnacık oldugu için bebğim gözükmüo ama beta hcg değerim iyim dr kan sulandırıcı iğne yadı kendim yapacam göbekten haftaya tekrar cagırdı beta hcgmide tekrar yaptırıp gitcem hayırlısı olsun hakkımızda
sen merak etme güzelim ben acılışı yaptım hepinizi peşimden bekliorum dualarım artık sişzinle sizde eksik etmeyin dualarınızı en kısa zamanda :49: olun inşallllaaaaaahhhhh

canım benimmm ben inanıyorumm bebişin senle kalacakkk :emir_bebek::emir_bebek:

nehircim ben dün öğrendim canım daha cok erken o yüzden pek yorumda yapmak istemiorum aslında cünkü daha öncede hemen kaptırdım kendimi ama kısmet olmadı bunda biraz daha temkinli yaklasıorum allaha emanet ediorum yavrumu

slm ececim nasılsın balım :70::48::48: kuzu arada uğruyodum ama siz olmuyodunuz kendi kendime takılıp gidiyodum :9::9: bu akşam amcamın kızının nişanı var onuda atlattımmı artık rahatlıcam inş. :69::69::69:

nehirimle egem gelmiş hg niz canlarım nasılsınız :nazar::48::48::48: anlaşılan bu ara sende sık gelmiyon nehirim :9::9: bi kaçak ben değilmişim canım edam hamişmiş çok sevindim inş. hamişlerimiz çoğalıyo yaz bereketiyle geliyo inş. yaz çıkana kadar hepimiz hamiş kalırız :66::66: hamişlerimizde hayırla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar inş.canımmmm:nazar::48::48::48::48:

canım bende iyiyim misafirim var dı arkadaşım geldi bikaçgündü
r bende idi giremiyordum şimdide temzilige başladım ama yinede fırsat buldukça gelecegim kısmetse

edacımmmmmm canımmmmmm kutlarım hayatımmmm. gerçekten çok mutlu oldum. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... kaç haftalıkmış mercimeğimiz:69::69::69: gözün aydın canım. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

edacım tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :nazar::48::48::48: kuzum ayağını sürü bizde peşinden gelelim inş. :66::66::66::66::66:

Back
X