derya çok yaşa sennnndaha öğrenmedimkii.
diyorumya görmemiş tüp bebek yaptırmışşş
hamile numarası yapıommmm sizeeeeee.sonucum haftaya bugünnn öğrencez
inş. sonuç POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF olsun canımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derya çok yaşa sennnndaha öğrenmedimkii.
diyorumya görmemiş tüp bebek yaptırmışşş
hamile numarası yapıommmm sizeeeeee.sonucum haftaya bugünnn öğrencez
Allah seni sevindirsin her zaman aynısın Allah bozmasın neşeni canımmmmmm
sen çok iyi bi anne olcan ben biliyom hı çatlağım diyosun o kadarı hepimizde var
![]()
inş. sonuç POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF olsun canımmmm![]()
topiğe gelince neşeleniomm cnmmm.
kaç gündür burda yalnızım o kadar sıkıldımki anlatamamm
iyiki geldinizzzz![]()
kızlar ben çıkmalıyım,önce wc leri temizlicem,kireç çözücü dökmüştüm,durulamam gerek,sonrada işim var,dışarı çıkcam,inşallah geldiğimde çok çok güzel haberler duyarım tekrardan![]()
slm kıslarr nasılsınız maşşallah topigimiz hamişlerle doluyooo sıra bizede gelir inşallahh zelalcimmm şükür sende gelmişsin canımmm uzun zamandır göremiyoruz seni
kiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bilmiyorum anaaammmm 2 gün yok oldum neler olmuş maonyamda transfer olmuşşşşşşş ben gidince hamişler geliyo arada bi yok olayım ben en iyisi![]()
canımmmmmmm,, edacımmmmmm hamile misinn??????????? kuşummm inan
çookkkk sevindimmmmmmm..Rabbim tamamına erdirsinnnn ....kendine dikkat ettt hemen dr a
git....hadi peşine de beni all ve diğer tüm kızlarımızıı
...
kıs eda hamile kısmetse maonyacımızda olacakkk ayın 30 daa sen varsınnn
kıs eda hamile kısmetse maonyacımızda olacakkk ayın 30 daa sen varsınnn
slm ececim nasılsın balımslm kıslarr nasılsınız maşşallah topigimiz hamişlerle doluyooo sıra bizede gelir inşallahh zelalcimmm şükür sende gelmişsin canımmm uzun zamandır göremiyoruz seni
selammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmbenimmmmmmmmm
yorucu ama güzel bir hafta sonundan sonra anca kavuştum size. napıyosunuz? NASILgidiyor? ben yokken neler oldu![]()
evet tatlım bende inanamıorum cünkü ilk denemem de beklemiodum am korkuorum metuşum inşall bu sefer sağlıklı bişekilde alırım kucagıma şimdi dr dan geldim daha mini minnacık oldugu için bebğim gözükmüo ama beta hcg değerim iyim dr kan sulandırıcı iğne yadı kendim yapacam göbekten haftaya tekrar cagırdı beta hcgmide tekrar yaptırıp gitcem hayırlısı olsun hakkımızda
sen merak etme güzelim ben acılışı yaptım hepinizi peşimden bekliorum dualarım artık sişzinle sizde eksik etmeyin dualarınızı en kısa zamandaolun inşallllaaaaaahhhhh
kiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bilmiyorum anaaammmm 2 gün yok oldum neler olmuş maonyamda transfer olmuşşşşşşş ben gidince hamişler geliyo arada bi yok olayım ben en iyisi![]()
slm ececim nasılsın balımkuzu arada uğruyodum ama siz olmuyodunuz kendi kendime takılıp gidiyodum
bu akşam amcamın kızının nişanı var onuda atlattımmı artık rahatlıcam inş.
nehirimle egem gelmiş hg niz canlarım nasılsınızanlaşılan bu ara sende sık gelmiyon nehirim
bi kaçak ben değilmişim canım edam hamişmiş çok sevindim inş. hamişlerimiz çoğalıyo yaz bereketiyle geliyo inş. yaz çıkana kadar hepimiz hamiş kalırız
hamişlerimizde hayırla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar inş.canımmmm
![]()
evet tatlım bende inanamıorum cünkü ilk denemem de beklemiodum am korkuorum metuşum inşall bu sefer sağlıklı bişekilde alırım kucagıma şimdi dr dan geldim daha mini minnacık oldugu için bebğim gözükmüo ama beta hcg değerim iyim dr kan sulandırıcı iğne yadı kendim yapacam göbekten haftaya tekrar cagırdı beta hcgmide tekrar yaptırıp gitcem hayırlısı olsun hakkımızda
sen merak etme güzelim ben acılışı yaptım hepinizi peşimden bekliorum dualarım artık sişzinle sizde eksik etmeyin dualarınızı en kısa zamandaolun inşallllaaaaaahhhhh