Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bende cıkıorum hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı hepinizin basına peşimden gelin hepinizi bekliorum topiğimz hamişlerle dolsun inşallah sizi cok seviorum

maonyacım senden de güzel heberler beklioruz bebişlerin gelsinde sen naz yap biz razıyız

$hareketli_guller-0.gif $af050gs9.gif $hareketli_guller-0.gif $af050gs9.gif $hareketli_guller-0.gif $af050gs9.gif kızlar benden hepinize gelsin bunlarrrrrrrr:48::48::48::48:

kızlar bende cıkıorum hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı hepinizin basına peşimden gelin hepinizi bekliorum topiğimz hamişlerle dolsun inşallah sizi cok seviorum

maonyacım senden de güzel heberler beklioruz bebişlerin gelsinde sen naz yap biz razıyız

inşş cnm sabah bizi güzel bi haberle karşıladın.allahım kucağına almayı nasip etsinn korusun rabbim sizi:nazar::nazar::nazar:

amin bütün içten dualarına canım Allaha emanet olun edam Rabbim korusun sizi bu ara dikkat et kendine çok yorulmamaya çalış görüşürüz öpt.byyyyyyyy:nazar::54::48::48::48::48:

kıjlar ben kaçtım gelirim yine öpt. hepinizi byyyyyyyyyyyy:54::48::48::48:
maonyam inş. sırada sen varsın canım sende böle müjdeler ver bize inş. balım benim :48::48::48:

selincim merhaba nasılsın

zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni

edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim

maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım

nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime

leyloşum nerdesin gelde sohbet edek

deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize

metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men

eceem kolay gelsin çok yorma kendini

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ hznbksl
:nazar::80::80:

selincim merhaba nasılsın

zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni

edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim

maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım

nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime

leyloşum nerdesin gelde sohbet edek

deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize

metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men

eceem kolay gelsin çok yorma kendini

saracım tam yazacam biri geliyor ya..bugün pazartesi ya yoğunum biraz idare et tatlım...nasılsın neler yapıyorsun bakalım..yemekte ne vardı..kocişine ne pişirdin?:nazar::38::38:

Son düzenleme:
sara topicimize yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel?epey kalabalık olduk yani...:nazar::38::38:

saracım tam yazacam biri geliyor ya..bugün pazartesi ya yoğunum biraz idare et tatlım...nasılsın neler yapıyorsun bakalım..yemekte ne vardı..kocişine ne pişirdin?:nazar::38::38:

boş ver gönder gitsin gelenleri sara bacım bekliyo onunla sohbet edecem de Allah Allah ya:9::9::9::9::9:

tatlım tavuklu bezelye şehriyeli pirinç pilavı cacık yaptım üzerinede cart dor un kesme dondurması varya ondan yedim bugün kendimi ödüllendiriyorum:56::56::56::56::56::9::9::9::9::9::9::9:

sen ne yedin öğlende
:26::26::26::26::26:

leyloşum hamilelerimiz çoğalıyo darısı başımıza inşallah :81::81::81::81::81::81:

Back
X