Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende cıkıorum hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı hepinizin basına peşimden gelin hepinizi bekliorum topiğimz hamişlerle dolsun inşallah sizi cok seviorum
maonyacım senden de güzel heberler beklioruz bebişlerin gelsinde sen naz yap biz razıyız
kızlar bende cıkıorum hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı hepinizin basına peşimden gelin hepinizi bekliorum topiğimz hamişlerle dolsun inşallah sizi cok seviorum
maonyacım senden de güzel heberler beklioruz bebişlerin gelsinde sen naz yap biz razıyız
kıjlar ben kaçtım gelirim yine öpt. hepinizi byyyyyyyyyyyy
maonyam inş. sırada sen varsın canım sende böle müjdeler ver bize inş. balım benim![]()
selincim merhaba nasılsın
zelalcim gelmişsin gitmişsin çok hızlısın bacım karşılaşamadık yine özledim seni
edacım bebeğini inşallah bu sefer kucağına alırsın tatlım menim
maonyacım taze annecim bende 9 günlük bebeğinin yanaklarından öper poposundan ısırırım
nehircim iyi olmana sevindim tatlım egemizi öp benim yerime
leyloşum nerdesin gelde sohbet edek
deryacım sende inşallah bebeğini kucağına alacaksın isim düşündünüzmü mercimeğimize
metuuuuuuuuuuş seni çok özledim men
eceem kolay gelsin çok yorma kendini
çok şekerler alayımmı bunları![]()
saracım tam yazacam biri geliyor ya..bugün pazartesi ya yoğunum biraz idare et tatlım...nasılsın neler yapıyorsun bakalım..yemekte ne vardı..kocişine ne pişirdin?![]()
edanurcum hoşgeldin canım nasılsın
herkese güzel günler arkadaşlar nasılsınız ?
sara topicimize yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel?epey kalabalık olduk yani...![]()