Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıslarr ben çıkıyorumm bugün gelmem üyük bi ihtimal akşama eşim gelecek :6::6:yeterle konuştum eşini hastaneye yatırmışlar iyilermiş herkese slmları var öpüyorum kıslarr hepinizii

ececim eşin gelecekmiş gözün aydın canım.yeterle konuşursan sende benden selam söyle

düşündüm canım kız olursa ecrinnisa yada ecrinece,2. kısmını oturtamadım,kaynananam esma istiyo,belki ecrinesma,erkek olursa eymen efe:66::66::66::66:

deryacım isimlerin çok güzel hangisini bırakırsan bırak adıyla büyüsün bebeğin.

saramm nolduuu sana bacımm.çok geçmiş olsun.niye öyle oldu kiii....
....

zelalll çabuk gellllll...

bilmiyorumki canım doktor sinüzit mikrobu gözü etkilemiş olabilir dedi.perşembe günü tomografi çekilecek sinüzit için.gözüm içnide damla ve merhem verdi doktor şimdi daha iyice

bilmiyorumki canım doktor sinüzit mikrobu gözü etkilemiş olabilir dedi.perşembe günü tomografi çekilecek sinüzit için.gözüm içnide damla ve merhem verdi doktor şimdi daha iyice

canım,, senin bu sinizüti bir an önca halletmen lazım...Allah korusun ...Rabbim şifanı versin canımm arkadaşım..sen hep iyi oll..hasta olma ben üzülüyomm çokkk:69::69::69::69:

canım,, senin bu sinizüti bir an önca halletmen lazım...Allah korusun ...Rabbim şifanı versin canımm arkadaşım..sen hep iyi oll..hasta olma ben üzülüyomm çokkk:69::69::69::69:

sağol canım arkadaşım menim iyi yürekli metuşum sende hep iyi ol.ne yapalım hastalık ta hayata dair bişey ama çok kötü bişey.baş ağrısı yapıyo göz ağrıyınca.tomografi sonucuna göre sinüzitin çaresine bakacam canım.

bu arada zelalin netinde nasıl bi sorun varki üzüldüm ben bi süre gelemeyeceğini okuduğumda inşalah o bi süre çok uzun olmaz.

sağol canım arkadaşım menim iyi yürekli metuşum sende hep iyi ol.ne yapalım hastalık ta hayata dair bişey ama çok kötü bişey.baş ağrısı yapıyo göz ağrıyınca.tomografi sonucuna göre sinüzitin çaresine bakacam canım.

bu arada zelalin netinde nasıl bi sorun varki üzüldüm ben bi süre gelemeyeceğini okuduğumda inşalah o bi süre çok uzun olmaz.

ahh canımmmm saramm..kuşuuummmm..:70::70::70::70::70::70::70:

evet saram inşallah çok uzak kalmaz bizden zelalımızzz...onu ben de çok özlicem..

eğer zelal bu satırları okuyosan....ÇABUK GEL OLUR MU?:5::5::5:

iyiyim pembelimmmm

kardelencimmm nasılsınn sennnn??

keyiflerr nasıll? spora gidiyon galiba spor nasıl gidiyorr......

spor a devam tatlım,ama daha hafif yapıyorum artık,birden fazla yüklenmişim ilk günler,mazallah vucut alışıp,hep aynı,hatta günden güne fazla istermiş,bende tempoyu düşürdüm.
sen neler yapıyon kuşum?

merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz

geçmiş olsun tatlım. iyileşemedin sen nazarlaramı geldin noldu saram yaaa:14:

canlarımm nasılsınızzz?:71::71::71::71::71:

sen nasılsın seker hatun? daha iyi ol insallah ...:70::70::70:

merhaba kızlar nasılsınız benim dün geceden beri gözüm sulandı kızardı ve şişti bugün akşama kadar hastanedeydim.geldim baktım kimse gelmemiş topiğe hayırdır kızlar neredesiniz

canım arkadasım ne oldu ya böyle..Allah nazardan korusun canım seni acil şifalar olun sana..cok gecmiş olsun tatlım...:38::38::29::29::29:

zeynom merhaba günlerinin güzel geçmesine sevindim tatlım artık rahat rahat görüşebiliriz.

evet canım arada iyi oluyo misafir hasret gideriyorum.. ama sizi de özledim seker yanimm gunduz kimse yoktu...:8::8::8:

3:

hadi gel artık..özledim senii:71::71:

tatlım sen de gelll ama.... :29::29::29::29:

zelal tatli arkadasım umarım netin duzelir gelirsin hemen canım.. özleriz seni biz....:48::48::29::29:

hamdolsun iyiyim sara cım
bakınıp duruyom öyle

iyi ol canımm kolay gelsin sporda sana... :29::29:

Back
X