tatlım sinüzit için tomografi istedi doktorum ona göre tedavi uygulayacak.
tabiki ekleriz canım sensiz olurmu![]()
sonuç ne zaman belli olcak peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sinüzit için tomografi istedi doktorum ona göre tedavi uygulayacak.
tabiki ekleriz canım sensiz olurmu![]()
kızlar benim bu ayda olmadı dün regl oldum iğneler ilaçlar bu ayda işe yaramadı.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))))))))))))))))
uykum kaçtııı kızlarr.misafirliğe gittik.
ya asla doğu batı die ayırmak istemem ama benim güzel memleketimin kadınları nie böle acaba.kadın evlenir çoçuk doğurmak zorunda yoksa o eksikdir,eziktir.
daha evlenelim 2.5yıl oldu.hangi ortama girsem doktor tavsiyeleri,yok koca karı ilaçları tavsiyelerinden,acıyan gözlerle bakmalarından,seninde olur inş demelerinden vsss lerinden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
müslüman bi ülkede yaşıyrz elhamdürüllah hepimiz müslümanız o zmn neden insanlar çoçuğunda bi kısmet olduğunu rabbim nasip etmezse ben kıçımıda yırtsam olmayacanı anlamıyorlarrr.toplum içine çıkmak istemiyrm bu yüzdenn nedir bu psikolojik savaşın baskının sebebi daha benim yaşım kaç.millete malzeme oldukallah eksik yan vermesinn insan oğlunun dili çok sivri hiç korkmuolarda büyük konuşmaktan.
geçen anneme gelen temizlikçi kadın,yengemde var bende gittim beni ilk defa görüo yemek yedimiz yerde başladı yengem zaten durmadan beni iğnelio çoçuk olmazsa evlilik olmaz falan die bir sürü laf sölüo temizlikçiyi öğretlemişler gibi senin nie çoçuğun yok sorun sendemi eşindemi bence sen zayıfla bu kiloyla çoçuğun olmaz yemek burnumdan geldiiiiiisinir oluyrm .
nie insanlar bu kadar kırıcı.yıpratıcı.inanın bu psikolojik baskı olmassa biz çoçuğu bu kadar kafaya takmazdık belkide meleğimiz çoktan gelirdi bu sayede.
morelim bouldu sizle paylaşmak istedim![]()
ohhhhhhhh sefan olsun bacımmmmmmm...ye iç eğlenmene bak valla....ben toplantıya gittim..kafam şişti..akşam öyle bir uyumuşum..gece 2,5 ta gözümü açtım..sonrada uykum gelmedi..yatakta döndüm durdum..sabah ezanına kadar hiç uyayamadım...sonra dalmışım..sabahta zor kalktım..oooh afiyet olsun hamarat bacım menim.mende bi sürü ütü yapacam ama kaç gündür gözüm ağrıdığından yapamadım.birazdan da komşular bahçeye çıkacak mende çayımı pastamı alacam gidecem keyif yapacam.![]()
valla canım daha doktorla konuşmadık ama bende normal düşünüyorum...artık epiduralmı olur normalimi bilemiyorum..hayırlısı neyse hakkımızda o olsun bitanem...sorma leylam bendede korku var nasıl olcak nasıl yapçam bilemiyorum. epidural normal düşünüyorum ben sen nasıl düşünüyosun?
kadercimmmmm inşallah herşey güzel çıkar tatlım...özletme kendini arada gel yanımıza...Kardelencim nasılsın canım, yatmadan bi bakayım dedim sizlere:)))
Yarın smear testine gideceğim, onun sonucunu da görelim, yola devam :)))
maonyacım insanların istekleri hiç bitmez...ben evlenene kadar düğün ne zaman diyorlardı..düğün oldu çocuk ne zaman demeye başladılar..kimse kimsenin halini bilmez..öyle boş insanlarda boş boş konuşurlar...hiç kendini üzme..Allah büyüktür...gizli gizli ağladığım çok olmuştur...gözyaşları içinde yatakta dua ettiğimi hiç unutmam...öyle insanlarıda Allaha havale ediyorum..Rabbim onlara ne edeceğini şüphesiz iyi bilir..hiç canını sıkma..Allahın izniyle pazartesi senden güzel haberler alacaz canım benim...uykum kaçtııı kızlarr.misafirliğe gittik.
ya asla doğu batı die ayırmak istemem ama benim güzel memleketimin kadınları nie böle acaba.kadın evlenir çoçuk doğurmak zorunda yoksa o eksikdir,eziktir.
daha evlenelim 2.5yıl oldu.hangi ortama girsem doktor tavsiyeleri,yok koca karı ilaçları tavsiyelerinden,acıyan gözlerle bakmalarından,seninde olur inş demelerinden vsss lerinden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
müslüman bi ülkede yaşıyrz elhamdürüllah hepimiz müslümanız o zmn neden insanlar çoçuğunda bi kısmet olduğunu rabbim nasip etmezse ben kıçımıda yırtsam olmayacanı anlamıyorlarrr.toplum içine çıkmak istemiyrm bu yüzdenn nedir bu psikolojik savaşın baskının sebebi daha benim yaşım kaç.millete malzeme oldukallah eksik yan vermesinn insan oğlunun dili çok sivri hiç korkmuolarda büyük konuşmaktan.
geçen anneme gelen temizlikçi kadın,yengemde var bende gittim beni ilk defa görüo yemek yedimiz yerde başladı yengem zaten durmadan beni iğnelio çoçuk olmazsa evlilik olmaz falan die bir sürü laf sölüo temizlikçiyi öğretlemişler gibi senin nie çoçuğun yok sorun sendemi eşindemi bence sen zayıfla bu kiloyla çoçuğun olmaz yemek burnumdan geldiiiiiisinir oluyrm .
nie insanlar bu kadar kırıcı.yıpratıcı.inanın bu psikolojik baskı olmassa biz çoçuğu bu kadar kafaya takmazdık belkide meleğimiz çoktan gelirdi bu sayede.
aynen sana katılıyorum nehircim...insanlar kendi eksiklerini örtmek için başkalarının hastalıklarını eksilerini olumsuzluklarını diline dolar. sen aldırma onlara. benim kaynanamlarda 1 senelik evli değilken geri götürcez seni demeye başladılaro zamanlar çok gücüme gidiyodu. çocuğu olanla benden saklardı falan ahhh ahhh neler gördüm neler... sen rahat ol olumlu düşün herşeyi. ayrıca çevremde çocuğu olmayıp evliliği hala yolunda olan büyüklerim var... allah vericek en güzel en hayırlı evladı boşver sen onları
ayrıca o kadar büyüklenmesinler allah korusun ölümde var... evlat sahibi olmayanla dalga geçer gücendirirsen allah bi şekilde cezasını verir unutmamak lazım!!! herşey insanlar için!!!! kızdım bak şimdi!!!! hem nasipse 3 gün sonra senden güzel haberler alıcaz biz
![]()
uykum kaçtııı kızlarr.misafirliğe gittik.
günaydın guzeller..nasılsınız bugun?Allahtan bugun sızler ve tum hamısler ıcın hayır dılıyorum...meleklerınızle beraber mutlu huzurlu saglıklı sıhhatlı...gunler gecırmenızı temennı edıyorum ayrıca yarın ve sonarkı gun sınavı olacak arkadaslarım ve kendım ıcın de allaha sıgınıyorum...rabbım hepımızın YÂRI VE YARDIMCISI OLSUN..umarım bır sıkıntınız yoktur..ben bebegımı hala hıssedemıyorum ..ve endıselenıyorum acıkcası...10 gun sonra kontolrm var..:97:
günaydın guzeller..nasılsınız bugun?Allahtan bugun sızler ve tum hamısler ıcın hayır dılıyorum...meleklerınızle beraber mutlu huzurlu saglıklı sıhhatlı...gunler gecırmenızı temennı edıyorum ayrıca yarın ve sonarkı gun sınavı olacak arkadaslarım ve kendım ıcın de allaha sıgınıyorum...rabbım hepımızın YÂRI VE YARDIMCISI OLSUN..umarım bır sıkıntınız yoktur..ben bebegımı hala hıssedemıyorum ..ve endıselenıyorum acıkcası...10 gun sonra kontolrm var..:97:
ya saglık ocagı dedın de ben daha hıc gıdıpte kayıt falan yaptrmadım :78:cok tembellık ettım..bugun gıdıp halledeyım su meseleyı en ıyısı..ıyıkı aklıma koydun canım allah razı olsun.. orda dınlıyolarmıymıs...:26:
canım eğer cinsiyeti erkekse oda geç hissediliyormuş...kızlar daha önce hareketleniyor...sendende Allah razı olsun..yardımcı olabildiysem ne mutlu canım..inşallah güzel güzel tık tıkları dinlersin iremcim...![]()
canım kız çocukları hareketli oluyor..benimkide başlarda öyle çok hareketliydi...doktorum bu kadar hareketli diye sakın endişelenme demişti canım...inşallah güzel güzel kalp atışlarını dinlersin...ben erkek olcak derken yanı ıcıme oyle dogarken doktor kız dedı..kızım olucak allahım ızın verırse..ultrasonra ınanılmaz hareketlı oluyor ..hatta en son gttıgımde belkı cınsıyetını gostermez dıye 2 tane kucuk hobı yıyıp gttım...doktorum ılk dakkadan ne yaptın sen bu cocuga dedı yerınde duramıyor...1 sanıye pozunu yakalayamadı yanı..dedım cıkolata yedım ya dedı heralde 1 düzıne falan yedın bebek seker komasına gırmıs cosmus resmen dedı kahkahalarla...2 cıkolatayla düşünün yanı...ama ben o zamanda bırsey hıssetmedım...bendemı var bırsey acaba..yada hıssettıklerım bagırsaklarım degılde kızım mı..![]()
hayırlı cumalar zeynocum..hg tatlım...hayırlı cumalar...
Eki Görüntüle 200240 Eki Görüntüle 200240
merhaba güzeller nasılsınız?
saracım valla kalp kalbe karsiymis derler, bende hamile tablosunu güncelligim kızlar sorar dedim içimden bi baktım senin yazını gördüm...hehetabloyu bulursam yapıcam hemen...
tatlım sara gecmis olsun buarada gözün nasıl oldu?![]()