Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kaydelen kaydelen
baksana
hadi ama
artık bana
cevap yazsana....:nazar::1::1::1::1::1::1::1:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: gelen giden kafam gitti ya ..sapıttım valla...:nazar::82::82::82::82::60::60::60::60::60:

ben sana
anca bi senede cevap yazabirim tatlım:9:
ya eşim büroda f kullandıkları için,evdekinide f yaptı,ben ne güzel yazıyodum Q ile,hemide şakığ şakığ:126::126:

ben sana
anca bi senede cevap yazabirim tatlım:9:
ya eşim büroda f kullandıkları için,evdekinide f yaptı,ben ne güzel yazıyodum Q ile,hemide şakığ şakığ:126::126:

evet tatlım alışkın olmayınca zor olur...bende f yazıyorum...ama Q klavyeyi f ye çeviriyorum bakmadan yazıyorum 10 parmak...accık hava atayım...:nazar::1::1::1::1:

ayyyyy şu mayıs ayı bir türlü çıkmak bilmedi kardelencim ya...haftaya çarşamba haziranın biri daha...offffffff bir sürü işim var..kadın tutup evi falan temizletecem...sonra busenin odası hazırlanacak.bu kadar işi hangi ara yapacam bilmiyorum.....:nazar::38::38:

Son düzenleme:
ayyyyy şu mayıs ayı bir türlü çıkmak bilmedi kardelencim ya...haftaya çarşamba haziranın biri daha...offffffff bir sürü işim var..kadın tutup evi falan temizletecem...sonra busenin odası hazırlanacak.bu kadar işi hangi ara yapacam bilmiyorum.....:nazar::38::38:

ayların geçmesi bazen sevindirici(buse ye yaklaşıyosun)
bazende çok kötü yaş geçiyo ve busecikler hala yok ortada

Rabbim sizlerede nasip edecek inşallah kardelenim..ben inanıyorum tatlım...:nazar::emir_bebek::38::38:
leyloşum,benim çıkmam gerek tatlım,görüşürüz:79::79::79::79:

bende çıkıyorum bitanem..görüşürüz..kendine iyi bak..Allaha emanet ol..duanı benden ve busemden esirgeme teyzesi...:nazar::38::38:

toplantıya gitmeden sizlere bir bakayım dedim...saraaaaaaaaa ne yapıyorsun tatlişim..yemeğini yedin mi?ben buseyi doyurdum geldim..öğlen öğlen hamaratlığım tuttu valla..evi süpürdüm sildim..yemek yedim...:nazar::nazar::nazar::1::1::1::1::1:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ melikee

melike hg canım topicimize...kendini tanıtırmısın?:nazar::38::38:

mende seni seviyorum tatlım menim:73:
çok geçmiş olsun,dikkat et,gözünü dinlendir

bende bu durumun çok normal olduğunu duymuştum.

selam tatlım,spor değilde,beni bu klavye mahvetti:27:

sağol kardelencim dinlenmeye çalışıyorum amam buradan da elim olmuyo

evet tatlım alışkın olmayınca zor olur...bende f yazıyorum...ama Q klavyeyi f ye çeviriyorum bakmadan yazıyorum 10 parmak...accık hava atayım...:nazar::1::1::1::1:

senin havanı yirim men:9::9::9::9::9::9:

sana katılıyorum canım

toplantıya gitmeden sizlere bir bakayım dedim...saraaaaaaaaa ne yapıyorsun tatlişim..yemeğini yedin mi?ben buseyi doyurdum geldim..öğlen öğlen hamaratlığım tuttu valla..evi süpürdüm sildim..yemek yedim...:nazar::nazar::nazar::1::1::1::1::1:

oooh afiyet olsun hamarat bacım menim.mende bi sürü ütü yapacam ama kaç gündür gözüm ağrıdığından yapamadım.birazdan da komşular bahçeye çıkacak mende çayımı pastamı alacam gidecem keyif yapacam.:9::9::9::9::9::9:

dayanıyorum nehircim..cidden az kaldı Rabbim hayırlısıyla hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah tatlım...şimdiden tırsmaya başladım...Rabbim kolaylığını verir inşallah...inşallah bu sefer görürsün prensinin yüzünü canım..:nazar::38::38:

öperim tabi teyzesi...:nazar::38::38:

saol tatlım bende busede iyiyiz çok şükür...artık uykusuz gecelerimiz başladı...yorgunluk arttı..hayırlısı bakalım canım...:nazar::38::38:

anladım zeynocum...sen iyi olda geldiğinde konuşuruz tatlım..sorun değil yani...:nazar::38::38:

saracım tekrar geçmiş olsun kuşum...umarım sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla...:nazar::38::38:

geldim geldim...:nazar::80::80::80: nasılsın şekerim?biraz daha iyimisin ağrıların azaldımı saram...?:nazar::38::38:

sorma leylam bendede korku var nasıl olcak nasıl yapçam bilemiyorum. epidural normal düşünüyorum ben sen nasıl düşünüyosun?

Back
X