saracımmmmmmmmm:79::79: akşama menüde ne var saracım?
cadııııııı sen nerelerdesin fıstık?![]()
geldim canim ......sen nasilsin ne yapiyorsun ????????????

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim canim ......sen nasilsin ne yapiyorsun ????????????![]()
ayyyyyyy gözüyaşlı olmasın nazlıda olmasın deryacım ya...annesine çekmesin o konuda valla...
hg zeloşum..özlettin kendini ya...
kardelen bize bişey yokmu? geçmiş olsun canım...inşallah birdahaki sefere yüzün güler...
saol canım...çalışıyorum valla..ne yapayım..doğum iznini 4 gözle bekliyorum...sen neler yapıyorsun?![]()
canım ya bozma moralini..Rabbim büyüktür...inşallah tez vakitte sizleride sevindirecek kardelencim...öpüyorum seni bitanem benim...canım,o an altta olanlara yazdım sadece,moralim çok bozuk.![]()
bende gun sayiyorum tedaviye baslamak icin hersey yeniden.....baska bel arisi kolum ariyo bende sorunlar bitmez canim cuma aksami yuksek tansyonla acile kaldirdilar sabaha kadar ordaydim bugun biraz iyim sizleri cok ozledim ama doktorlara kosmaktan zamanim yok zamanim oldukca gelirim ..........hadi hayirlisiyla iznine cik bebisinide salikla dor kucana al ALLAHIN izniyla darisi bizim basimiza![]()
bende gun sayiyorum tedaviye baslamak icin hersey yeniden.....baska bel arisi kolum ariyo bende sorunlar bitmez canim cuma aksami yuksek tansyonla acile kaldirdilar sabaha kadar ordaydim bugun biraz iyim sizleri cok ozledim ama doktorlara kosmaktan zamanim yok zamanim oldukca gelirim ..........hadi hayirlisiyla iznine cik bebisinide salikla dor kucana al ALLAHIN izniyla darisi bizim basimiza![]()
canım,o an altta olanlara yazdım sadece,moralim çok bozuk.![]()
slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr![]()
canımm geçmiş olsun yaa.bu topiğin kızları hepimiz nazara geldik valla
canım ya bozma moralini..Rabbim büyüktür...inşallah tez vakitte sizleride sevindirecek kardelencim...öpüyorum seni bitanem benim...
geçmiş olsun cadıcım...ne oldu birden bire canım ya...nazar mı değdi sana...bizde seni özledik tatlım...inşallah tedavin başarılı olurda bebişin gelir cadıcım..güzel duaların için de Allahım razı olsun gülüm benim...darısı hepinizin başına olsun inşallah..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bitanem..hepinizi mutlu etsin...![]()
canım,o an altta olanlara yazdım sadece,moralim çok bozuk.![]()
canım çok geçmiş olsun neden olduki tansiyon aman dikkat et kendine
canım ya bozma moralini..Rabbim büyüktür...inşallah tez vakitte sizleride sevindirecek kardelencim...öpüyorum seni bitanem benim...
geçmiş olsun cadıcım...ne oldu birden bire canım ya...nazar mı değdi sana...bizde seni özledik tatlım...inşallah tedavin başarılı olurda bebişin gelir cadıcım..güzel duaların için de Allahım razı olsun gülüm benim...darısı hepinizin başına olsun inşallah..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bitanem..hepinizi mutlu etsin...![]()
cok saol canim neden oldunu bende anlamadim ama bugun biraz iyim![]()
canımm geçmiş olsun yaa.bu topiğin kızları hepimiz nazara geldik valla
metuşum sende mi gittin
ayyy kızlar ben gelince niye birer birer gittiniz ya yoksa siz meni sevmirmisinizoysa men sizi çok sevmiştim mende küztüm gidiyom işte
![]()
cadım çok geçmiş olsun canımdikkat et kendine tam tedavi öncesi aman balım inş. bunlar hep geçicek canım
![]()