- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
saol bitanem..iyiyiz çok şükür..işler biraz yoğun o kadar...sen nasılsın canım?nasılsınızzzzzzzzzzz leylecığımmmmmmm

evet canım ya doğunca bunlar ele avuca sığmaz yaramaz olacaklar sanırım nehircim...selam leylacım. iyiyim canım sen nasılsın? ahh ahhh gündüz aramız iyide geceleri bozuluyobi uyumama müsade etse ne güzel olcak ama gece olunca bitmek tükenmek bilmez bir enerjisi oluyor busede öyleymiş duydum
doğunca nasıl olcaklar çok merak ediyorum
![]()

Allah sabırlar versin..Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin iremcim..özledik seni..hg canım...:97:merhaba arkadaslar,net yoktu 3 gundur yenı geldı..nasılsınız ne var ne yok..umarım bı sıkıntınız yoktur..sabah ekım annelerı baslıgındakı bır arkadasın bebegını kaybettıgını okudum ..daha dogrusu bebegını suyu geldıgı ıcın dogum yapmıs fakat 4 aylık bebek yasamamıs tabı ..kadının 3 . cocugu bırde 3 tane vefat eden bebek bırakmak gerıde ne zor...onu okudugumdan bu yana ınanılmaz mıdem ve karnım agrıyor...cok uzuldum..allahım kımselere yasatmasın ınsaallah..:85:

bende geleyim yanına..biz donuyoruz burda...kaç gündür bardaktan boşanırcasına bir yağmur var ya...leyloşum nasılsın ne var ne yok bugün hava çok sıcak bayılıyorum resmen