Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım iyi dileklerine yürekten amiiiiiiiiiiiin diyorum

ama olumsuz düşünmek yok kötü düşünme bu sefer Allahın izniyle kucağına alacaksın yavrunu kesesinide görecek kalp atışlarınıda duyacaksın sen böyle güzel hayaller kur başka türlü düşünmek yasak sana tamam mı

evet tatlım bazen düşünmek istemiorum hamile oldugumu unutayım diorum günler gecsin iyi olsun öle kaptırayım kendimi diorum....

saol tatlı bacım menim valla rahatlatıosun beni beta hcg 5000 olunca kese gözüküomuş ben p.tesi gittim dr a 2400 falandı bugün 4800 cuma gel dedi o zamnda 9600 olcam inşallah acaba kalp atışınıda duyarmıyım ki:69:

saol canım bacım allahım sana öle tatlı bir evlat versinki bugünler aklına bile gelmesin...bütün kötü anıları unuttursun

hoşbulduk canım nsılsın egemiz nasıllar inşallah allahım izin verirse ona bir arkadas getircem:)

tamam canım yazarım tabi, nasıl olsun karnıma bakıorum hep ama cok korkuorum nehircim ya kese görünmezse ya kalp atışını duyamazsam die kafamda bir sürü soru su 10- 15 gün hemen gecsin istiorum rabbim bu sefer nasip etsin kucagıma almayı inşallah

iyiyiz canım egede maşallah gayet iyi. hadi bakalım inşallah gelsin oğluşuma arkadaş. yanlız kalmasın:69: canımmm sen içini ferah tut. bende aynı şeyleri düşünmüştüm hep. ama allahın izniyle annesini hiç üzmücek benim yeğenim. pıtırdıcak kalbi en kısa sürede. işi çok şimdi onun kesesi olcak kaju gibi olcak büyücek hergün bi yeri gelişçek şaşırcak yorulcak ohooo annesi sen fazla yorma kendinide işi kolaylaşsın miniğimizin:69::69:

evet tatlım bazen düşünmek istemiorum hamile oldugumu unutayım diorum günler gecsin iyi olsun öle kaptırayım kendimi diorum....

saol tatlı bacım menim valla rahatlatıosun beni beta hcg 5000 olunca kese gözüküomuş ben p.tesi gittim dr a 2400 falandı bugün 4800 cuma gel dedi o zamnda 9600 olcam inşallah acaba kalp atışınıda duyarmıyım ki:69:

canım keseyi kesin görürsün cuma günü ama kalp atışları 6 haftadan sonra duyuluyo o zaman kadar 6 haftalık oluyosa mercimeğimiz kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.

iyiyiz canım egede maşallah gayet iyi. hadi bakalım inşallah gelsin oğluşuma arkadaş. yanlız kalmasın:69: canımmm sen içini ferah tut. bende aynı şeyleri düşünmüştüm hep. ama allahın izniyle annesini hiç üzmücek benim yeğenim. pıtırdıcak kalbi en kısa sürede. işi çok şimdi onun kesesi olcak kaju gibi olcak büyücek hergün bi yeri gelişçek şaşırcak yorulcak ohooo annesi sen fazla yorma kendinide işi kolaylaşsın miniğimizin:69::69:

nehircim şiir gibi anlatmışsın insan okuyunca ister istemez hayal kuruyo valla :75::75::75::75::75::75::75:

ben kalp atışını duyduğumda 7 haftalıktı. hatta alt sınır 120 egenin 121 di atışı doktor 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı. biraz düşük dedi. ama sonra gittiğimizde gayet net bişekilde tıp tıp duyduk:69:

ben kalp atışını duyduğumda 7 haftalıktı. hatta alt sınır 120 egenin 121 di atışı doktor 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı. biraz düşük dedi. ama sonra gittiğimizde gayet net bişekilde tıp tıp duyduk:69:

ayy ne güzel insallah bebim bebğimin kalbide pıt pıt atar valla aglarım ben onu duydugumda...

tatlım bu arada saraya katılıyorum ne güzel anlattın öle zaten bir mucize bu bebeğin anne karnında büyümesi

nehircim bende cıkıorum tatlım sana iyiy geceler banyodan cıktım daha sacımı tarayıp kurutacam öptüm seni bye egeye ii bak

ayy ne güzel insallah bebim bebğimin kalbide pıt pıt atar valla aglarım ben onu duydugumda...

tatlım bu arada saraya katılıyorum ne güzel anlattın öle zaten bir mucize bu bebeğin anne karnında büyümesi

bende ağlamıştım :78: ağla kuşum allah hep güzel şeylerde sevinç göz yaşı dökmemize izin versin :70:
oooo ben çok baktım netten falan. an an gelişimi çok heyecanlandırdı beni.hele birde hamile kaldıktan sonra an be an yaşadığımız için o değişimleri iyice hoşuma gider oldu.hele hareketlerini bi hisset.... ömür ömür vallahi. bazen canım acıyo hatta geceleri hiç uyumuyorum ama hiç kızmıyo insan uykusuz kaldım diye başına ağrılar girmiyo feda olsun onlara herşeylerimiz:69::69::69:

nehircim bende cıkıorum tatlım sana iyiy geceler banyodan cıktım daha sacımı tarayıp kurutacam öptüm seni bye egeye ii bak

tamam canım. kendine dikkat et. saçlarını güzelce kurutmadan yatma boynun tutulmasın:52: sende yeğenime iyi bak annesi:69: iyi geceler:3::3::3:

kızlar günaydınnnn
bu gün misafirim var gelemem ben merak etmeyin

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün tomografi sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı önemli bi sorun yokmuş.:64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66:

Back
X