Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Regaip KANDİLİNİZ Mubarek Olsun, BÜ gunun FEYZİNİ UNUTUP DÜNYA İŞLERİNE DALMAYALIM, HERZAMAN GELMİYOR BOYLE Günler ....

Ya Rabbi! Sana açılan Elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran met dilleri, ne Olur Boş çevirme.AMİN

Kelime olarak regâib, “çokça rağbet edilen, nefis, kıymetli, değerli, ihsan” mânâlarına gelen Ragibe kelimesinin çoğuludur. Buna göre Regaip Gecesi denilince: “Çok lütuf ve ihsanla dolu, kıymeti ve değeri büyük, çok iyi değerlendirilmesi gereken gece” mânâsı anlaşılır. Bu gece Allah lütuflarını sağanak sağanak yağdırır.

Allah dualarımızı kabul etsin insallah...

bakalım canım,daha iyi olmuş zaten sevindim zayıfladığıma,çünkü bozulan troit yüzünden çok kilo almıştım,3 ay içinde düzeldi değer,o ay hamile kaldım,zayıflamaya vakit olmadan,şuanda tsh 1 e kadar düşmüş,yani metabolizmam hızlanmış,karnım çıktı,göğüslerim büyüdü,yağlarım eriyo bi yandan,süper bişi yaa:66::66::66::66:bakalım kız mı,yarın kesinleşecek,zaten ben 3 defa rüyamda kız gördüm:66::66::66:
senin adına çok sevindim canım...inşallah hep böyle devam edersin deryacım...yarın bize yaz cinsiyetini...:nazar::38::38:
merhaba canlar nasılsınz? :16::16:
hg zeynocummmmmmmmmm...:nazar::79::79:
Arkadaslar sizlerin ve cümlemizin Regaip kandili mübarek olsun... hamileler saglıla dogursun, hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kavussun yavrularına insallah...
amin canım..senin kandilin de mübarek olsun tatlım...güzel dualarına yürekten kocamannnnn bir aminnnnnnnn diyorum tatlım benim..:nazar::38::38:

$2011-Regaip-Kandili-Kutlama-Kartları.webp

Allah dualarınızı kabull etsin insallah

senin adına çok sevindim canım...inşallah hep böyle devam edersin deryacım...yarın bize yaz cinsiyetini...:nazar::38::38:

hg zeynocummmmmmmmmm...:nazar::79::79:

amin canım..senin kandilin de mübarek olsun tatlım...güzel dualarına yürekten kocamannnnn bir aminnnnnnnn diyorum tatlım benim..:nazar::38::38:

saol tatlım... heyecan artıyo di mi minnos?

evet uğruyorum,çünkü benim geldiğim saatte kimse olmuyo,yazılanlara cevap veriyorum,dönen dönüyo ama kimiside görmüyo bile.
kimse yokken kendi kendime nereye kadar sohbet edebilirim ki?
ben o topic,bu topic diye ayırmıyorum,bazen beğenilerden,bazende son yazdığım mesajdan giriyorum,hangisi denk gelirse ve o an hangisinde sohbet ortamı varsa orada kalıyorum çünkü klavyem değişti,eskisi kadar hızlı yazamadığım için,aynı anda iki yere birden yetişemiyorum,zatende son bir aydır pc başına nal ve mıh arası oturuyorum desem yeridir.
neyse saracım,dedim ya önemli değil,bi daha yazmadığnda sormam bile,bu ilk olmuyo,biliyorum ki bana tavır olarak yapılıyo,en azından öyle hissediyorum,yanılıyoda olabilirim,eğer gerçekten yanılıyosamda özür dilerim şimdiden.
artık çıkmalıyım.

kardelencim,,cnm seni hepimiz çok seviyoruz...hepimiz aynı sıkıntılar içinde olduğumuz için burada değil miyiz zaten?

sıkıntıların paylaştıkça azaldığını sizlerin sayesinde öğrendim...

canım ikiniz de benim arkadaşımsınız...benim fikrim,, tamamen bir yanlış anlaşılma...:69::69::69:

her nekadar konunun dışında da olsam..böyle yanlış anlaşılmalar beni çok üzüyoooo...

hepimiz böyle olalımmmm:49::49::49::49::49::49: ve bugünleri hatırlayıp gülelim olur mu?:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar doğuma az kaldı tırsmaya başladım ben :nazar::18::18::18::18::18::18:

sorma sorma leyla ben ne hallere giriyorum inanamazsın. doğum korkusu boyumdan büyük:18: zaman yaklaştıkça endişelerim artıyo her konuda... allahım yardımcımız olsun inşallah. herkesi sağsalim kurtarsın. allahım bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.:70:

iyi teyzesi 10 günlük farkımız 5 e inmişti son kontrolde dr. dedi korkacak bişey yok,sen de bebekte iyi gözüküyosunuz,bebek çok hareketli korkma bişeycik olmaz Allahn izniyle dedi,yarın 2 li test yapılacak,ense kalınlığı ölçülecek,cinsiyeti için de kıza benziyo dedi,yarın netleşecek,mail adresini özele mesaj at ta sana videosunu göndereyim bebişin,yeni gittiğim dr. her gittiğimde cd ye çekcek bundan sonra:66::66:
bu arada 5 kio vermişim,bulantım kusmam olmadan,dr. normal dedi,enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin biri yok olmuş,bu kadar olur,boşver böyle daha iyi olmuş,zaten alacaksın doğuma kadar dedi

deryacım senden ve bebeğinden güzel haberler almak çook sevindirici:69: hadi bakalım annesine göstersin cinsiyetini artık ta bizde bilelim prensesmi geliyo prensmi ona göre davranalım :27: allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuşum. cdler çok güzel oluyor. şimdilerde küçük ama az büyüsün belli olmaya başlasın herşeyi ozaman izlemesi daha güzel oluyor. bende de var cdler. heray veriyo dr.umuz. bayılıyorum onları izlemeye hemen hemen hergün bakıyorum oğluma hasret gideriyorum:69::69::69:
kilo konusundada üzülme fazla. bende verdim başta. şimdi 29+4teyim. toplamda 4.5 kilo almışım. ilaçlarla birde doktorun verdiği yemek listesiyle herşey normale dönüyor. ceviz yemeye özen göster buaralar. bir de süt içmeyi ihmal etme emi.

biraz cnm sıkıldı ama böyle şeyler olur diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm

maalesef olumsuzluklar heran heryerde canımızı sıkabiliyor. napalım hayat bu. alışmak lazım metukacımmm. sıkma canını. kandilin mübarek olsun canım. allahım dualarını kabul etsin inşallah:70:

Back
X