Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelencim ben bunu dedim sen bunu dedin şekline dönersek bu tartışma uzar gider ben bunu istemiyorum canını acıtmak istememiştim burada durmuyosun derken herneyse bu mübarek günde bunları boşverelim sen benim umurumdasın her zaman kandilin mübarek olsun öpüyorum byyyyy
işte benim sarammmmmmmmmm...:nazar::38::38::38:
hosgeldiniz minnos guzellerii:38::38:

iyiyim tatlımmm... :38::38: sen nasılsın? ya sara bize gelsende otursak birass ya muhabbet etsek sole karsılıkla yanimmm
ohhhhh ne güzel olur zeynom ya...:nazar::38::38:
hoşgeldiniz hanım sultan ve valide sultan
hb bitanem...iki saattir yazacam yazamıyorum gelen giden biraz başım kalaba tatlım..birden yığılıyorlar birden dağılıyorlar...:nazar::9::9::9:
Leylos hadi canım seni de bekliyorus fıstıgınla bereber....
başımı işlerden bir kaldırabilsem hemen uçacam :10::10: yanınızada..yazıyı bile iki saatte yazıyorum zeynom ya..sara bize dolma yapsın..sende kısır yap..e ben yüklüyüm zaten...banada yemek kalsın..:1::1::1:.:nazar::9::9:

iyi kandiller kızlar inş. Rabbim bu kandilde bütün dualarımızı kabul eder:16::16::16::16:

zeloşşşşşşşşşş hg bebişimmmmmmmm..sen nerelerdesin çabuk hesap ver bakayım buseyle annesine....özledik seni minnoşum ya...senin sohbetin olmadan olmuyor ya...yerim seni ben...senin kandilinde mübarek olsun bitanem...:nazar::38::38::38:

işte benim sarammmmmmmmmm...:nazar::38::38::38:

ohhhhh ne güzel olur zeynom ya...:nazar::38::38:

hb bitanem...iki saattir yazacam yazamıyorum gelen giden biraz başım kalaba tatlım..birden yığılıyorlar birden dağılıyorlar...:nazar::9::9::9:

başımı işlerden bir kaldırabilsem hemen uçacam :10::10: yanınızada..yazıyı bile iki saatte yazıyorum zeynom ya..sara bize dolma yapsın..sende kısır yap..e ben yüklüyüm zaten...banada yemek kalsın..:1::1::1:.:nazar::9::9:

bana uyar tatlımmm.. sara gibi olmasada biras yapabilirim kısır .. olur yanim...:16::16::16:

bacımmmmmmmmmmm... nerelerdesinnnnnnn??? seninde mubarek olsun canım....
ozledik seni bizzzzzzzz...:38::38::38:

kuzu hiç sorma 2 gün ağrı beni mafetti bide 2 gün üst üste misafir ağırladım bu sabahta kalktım baktım iyiyim hemen eve giriştim gene sancı tutarsa yapamam dedim bu adet çok zor geçti bende sizi özledimmmmmmmmm:48::48::48::48::48:

zeloşta börek açsın bize....:nazar::56::56::56::56: aklım fikrim hamur işlerinde...yiyemiyorum ya...hayalini bari kurayım...:nazar::9::9::9::9:

zeloşşşşşşşşşş hg bebişimmmmmmmm..sen nerelerdesin çabuk hesap ver bakayım buseyle annesine....özledik seni minnoşum ya...senin sohbetin olmadan olmuyor ya...yerim seni ben...senin kandilinde mübarek olsun bitanem...:nazar::38::38::38:

leyloşum balım bende senle busemi çok özledim buseye deki zeloş teyzen seni çoooooooook öpüyo :nazar::54::54:Allahıma emanet olsun küçük meleğimiz Rabbim korusun küçüğümüzü :nazar:leyloşum ilaçla adet oldum hiç bu kadar zor geçmemişti dün sabah bi başladı sancı öğleye kadar dinmedi bide üstüne bi baktım çat kapı misafir:52:sallana sallana gittim geldim neyse şükür bugün daha iyi:66::66::66::66::66::66:

bana uyar tatlımmm.. sara gibi olmasada biras yapabilirim kısır .. olur yanim...:16::16::16:
hepinizin ellerine sağlık zeynom...eminim süper yaparsınız canım...:nazar::38::38:
kuzu hiç sorma 2 gün ağrı beni mafetti bide 2 gün üst üste misafir ağırladım bu sabahta kalktım baktım iyiyim hemen eve giriştim gene sancı tutarsa yapamam dedim bu adet çok zor geçti bende sizi özledimmmmmmmmm:48::48::48::48::48:
geçmiş olsun tatlım ya...:nazar::38::38:
evet evet zeloş bizee gözleme yapsınnn:46::46::46::46:
ayyyyy gözleme..metuşşşşşşşşş canımı çektirdin tontişim ya...valla gözümde hamur işi uçuşuyor...geçen akşam eşime dedim...delimisin nesin dedi..azcık ucundan bile yiyemiyorum...:nazar::43::43::43::43::43:
leyloşum balım bende senle busemi çok özledim buseye deki zeloş teyzen seni çoooooooook öpüyo :nazar::54::54:Allahıma emanet olsun küçük meleğimiz Rabbim korusun küçüğümüzü :nazar:leyloşum ilaçla adet oldum hiç bu kadar zor geçmemişti dün sabah bi başladı sancı öğleye kadar dinmedi bide üstüne bi baktım çat kapı misafir:52:sallana sallana gittim geldim neyse şükür bugün daha iyi:66::66::66::66::66::66:
ah canım benim..sen gelmeyince merak ettik ya...çok geçmiş olsun tekrar bitanem..busede zeloş teyzesini özledi..sana patisini sallıyor :nazar::1::1: bu ara annesini zorlamaya başladı...yerinde durmuyor..dar geliyor alanı teyzesi...:nazar::9::9:

Back
X