Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım valla bugün tembellik yapıyom iş güç yapmadım. yooo cidden 90 kiloyum men kardelen cim
tünaydın canımın canı bacım kendi güzel gönlü güzel bacım nasılsın
merak ettim,belki bat geçmiştir,hamilesindir belli mi olur?
yapma yaaaaaa,biraz fazla sanki![]()
Iyi pazarlar kıjlar![]()
gelsinnn bebişlerrr gelsinn göbüşlerrrr![]()
benim bacıma her bir kilo yakısır, biliyorum da söylüyorum
insallah canım, Allah duysun, insallah ....
hosgeldim canummmmm![]()
gelsinnn bebişlerrr gelsinn göbüşlerrrr![]()
evet canım insallahhhhhh.. bir dahaki haftadan itibaren haber bekliyoruz o zaman canım tamam mı?
hadi kızlar hep beraberrrrrrrr![]()
sağol canım yakışıyo dimi kilom zeynom![]()
biri oynuyomu yoksa :86::86: evet evet saram oynuyo ne duruyorum o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyyeveeeeeeeeet tey tey tey![]()
burdayım balımzelallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bacım nere gittinnn
hosgeldim canummmmm![]()
hosgeldim canummmmm![]()
zeynom ben elimden geleni yapcam çok çalışcamevet canım insallahhhhhh.. bir dahaki haftadan itibaren haber bekliyoruz o zaman canım tamam mı?
kızlar ben çıkıyorum.
evet kuzu bencede sarama herşey yakışırzeynommmm nasılsın balım karşılaşamıyoz hiç
![]()
ben yakışmadığı,yada yakışmayacağı için söylememiştim zaten,sadece bebeğe kavuşmak için belki yolu kısaltır diye öyle dedim.
zelooooooooooooooooooooooooo
deneme deneme![]()
evet canım insallahhhhhh.. bir dahaki haftadan itibaren haber bekliyoruz o zaman canım tamam mı?
kızlar ben çıkıyorum.
yakısıyo tabee tatlummmm.....![]()
biri oynuyomu yoksa :86::86: evet evet saram oynuyo ne duruyorum o zaman tey tey teyyyyyyyyyyyyyy
burdayım balımnet yavaş ondan biraz geç kalıyom nasılsın metukam canımın içi
evet kuzu bencede sarama herşey yakışırzeynommmm nasılsın balım karşılaşamıyoz hiç
![]()