Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hosbulduk kuzum... tekrar gecmis olsun seker kulagın icin.. ya sıcaktan uyuyamıyorum, yat kalk bir hal oldum.. acayipte uykum var...

sağol tatlım. valla sorma ben şekilden şekile girdim bugün duşa gir çık mahvoldum. hava birden ısındı tam ısındı. kavruldum bütün gün yerlerde süründüm vallahi. allah kalp tansiyon gibi rahatsızlığı olanları korusun... bide hamişleri. göbüşüm kıpkırmızı oldu kaşınmaktan valla. kremde süremiyorum dasha çok terletiyo diye pişik olmazsam iyidir :52::52::52::52:

günaydın şekerleeeeeeeeer :3::3::3::3::3::3::3::3:

bugün herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
Bir gün hayatındaki engelleri aşamamaktan yakınan bir adam bilgenin yanına geldi ve:

“Efendim ben, önüme çıkan engellerin hiçbirini aşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?”

Bilge adamı da yanına aldı ve pencerenin önüne geldi. Cam da kanatlarını açmış çırpınan bir kelebek vardı. Dışarı çıkmaya çalışıyor ama devamlı camlara çarpıyordu. Bilge kelebeğin çıkışını kolaylaştırmak için yavaşça camı açtı. Ama bu da işe yaramadı. Kelebek yine çırpınıyor ve cama çarpmaya devam ediyordu. Bunun üzerine bilge yanındaki adama döndü ve:

“Kelebek dışarı çıkması için gerekli olan tek yolun, şeffaf olduğu için dışarıyı gösteren, ama gerçekte kapalı olan camların olduğunu sanıyor... Oysa birazcık geri çekilip şöyle bir baksa, dışarı çıkması için kocaman bir camın açıldığını kolayca görecektir. Ne var ki, bütünü göremeyip sadece bir noktaya odaklandığı için, kendisini odanın içinde tutsak kalmaya mahkum etmektedir. İşte hayat ta böyledir.! Bazen önümüze aşılmayacak engeller çıkar ve hayatı bize dar eder. Bu durumda yapılması gereken şey, bir adım geri çekilmek ve sakin bir kafa ile çıkış yolunu aramaktır.”

alıntıdırrr

metuuuşuuuuuum çok güzel ve anlamlı bi kıssadan hisse keşke hepimiz bunu başarabilsek

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

herkese merhaba kızlar

metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum

zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın

edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl

leylaaaacım nasılsın canım

nehirim kulağın bugün nasıl

zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım

meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani

yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah

maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin

eceem sen neler yapıyon kuzum

kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men

günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?:nazar::38::38:

günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?:nazar::38::38:

iyiyim leyloşum sağol yaramz olsun fıstığımız daha tatlı olur öyle olunca peşinden seni çok koşturacak desene buse sultan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X