iyiyim maonyammm sen nasılsın![]()
bende iyiyim cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim maonyammm sen nasılsın![]()
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya![]()
![]()
ooofffbu sabah uyandım yatağımın yanına gözlerim daldı allahım nolur bi yavrum olsun onun sesiyle uyanayım.yanımda yatsın yaşama sevincim olsun die çok duygulandımmm![]()
maonyaaa+ yeteeeeer selam kızlar hayırlıo akşamlar ben geldimmmmm ....
maonyaacımmm senin dilegini hani şu sabahları bebeginin sesiyle uyanmayı bende çok istiyorum allah ım nolurrrrrrrrrrrrrrrr![]()
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk bitanem nasılsınnnnnn güzel duaların için çok teşekkürler inşallah bebeişlerimizi alırız bigün yaaaa kucagımızaaaa![]()
aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş
canım hepimiz için dualarımız inşşş rabbim daha fazla bekletmez bizi
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebegim gelsin diye dua ediyorum allah ım her namazdan sonra cümlemize dua ediyorum kucagımızı boş bırakmasın allah ım![]()
maonyaaa+ yeteeeeer selam kızlar hayırlıo akşamlar ben geldimmmmm ....
maonyaacımmm senin dilegini hani şu sabahları bebeginin sesiyle uyanmayı bende çok istiyorum allah ım nolurrrrrrrrrrrrrrrr![]()