Sabırla Bebeğini Bekleyenler

:60::60::60:ayy kızlar baktım siz gelmiosunuz.googledin bugünki amplemi gitar.tellerine mauseyi
götüürnce çalıo.oturdum googlenin gitarını çalıommm.

size şarkı sölüyrm gelmezsen gelme dieee

canlarr bu gün gelemdim yarında burda olmayacüım has gideceğim eşimin raporları için

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya :43: :43:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya :43: :43:

canım Allah tamamına erdirsin....yavrunu sana bağışlasınnnn

o kunuyu ben bilmediğimden cvplayamıyom..dr bişey demedimii

allah razı olsun. dr bazı tahliller yaptı yarın görüşmeye gidicem. bir hafta istirat et dedi ilaç verdi. ama bel ağrısı ve kahve rengi lekeler devam ediyo ve moralimi bozuyo bu durum. seninki kaç aylık :49:

ooofffbu sabah uyandım yatağımın yanına gözlerim daldı allahım nolur bi yavrum olsun onun sesiyle uyanayım.yanımda yatsın yaşama sevincim olsun die çok duygulandımmm:14::14:

şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttt

maonyaaa+ yeteeeeer selam kızlar hayırlıo akşamlar ben geldimmmmm .... :71::71::71:
maonyaacımmm senin dilegini hani şu sabahları bebeginin sesiyle uyanmayı bende çok istiyorum allah ım nolurrrrrrrrrrrrrrrr :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

ooofffbu sabah uyandım yatağımın yanına gözlerim daldı allahım nolur bi yavrum olsun onun sesiyle uyanayım.yanımda yatsın yaşama sevincim olsun die çok duygulandımmm:14::14:

kuzum canımmm haklısınn hepimiz aynı şeyleri hisediyoruzz :70::70::70::70: bende yine karışığım bu aralar:14::14: babalar günü geliyor yaaaa ondan :14::14::14:
bu gün yeğenim geldiiii ona her baktığımda hayatımda ne kadar çok şey eksik onu görüyorumm:14::14: yaptığı konuştuğu şeyleri görünce neler kaçırdığımı görüyorumm :14::14:allahım diyorum böyle bir mucizeden bizleri eksik bırakma neolur diyorummm :43::43::43::43::43::43::43:
ama birtaraftanda b:48:iz elimizden geleni yapıyoruz diyorummm RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER diyorum ona sığınıorummm

hoşbulduk bitanem nasılsınnnnnn güzel duaların için çok teşekkürler inşallah bebeişlerimizi alırız bigün yaaaa kucagımızaaaa :31::31:

aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş
canım hepimiz için dualarımız inşşş rabbim daha fazla bekletmez bizi

pikeeeeeeeeeee saraaaaaaaaaaaaa aşağıda ne yapıyorsunuzzzzzzzzz:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
yukarıya gelin çabukkkkkkkkkkkk:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

maonyaaa+ yeteeeeer selam kızlar hayırlıo akşamlar ben geldimmmmm .... :71::71::71:
maonyaacımmm senin dilegini hani şu sabahları bebeginin sesiyle uyanmayı bende çok istiyorum allah ım nolurrrrrrrrrrrrrrrr :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

üst kat komşumun ve alt kat komşumun hergün çoçuklarının sesiyle uyanıyrm

Back
X