Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar nerdeeeeeeeeeeeesiniiiiiiiiiiiiiiiiz:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
selam ecemmm iyiyim çok şükür. egeyle hayat sıcaklardan biraz zorlaştı ama olsun kuşum herşeye değerboya yaptırdık bugün. eşimde bende bittik vallahi. yüklük falan indirdik yarına kaldı hep yerleştirmek. derin bir hoşgeldin ege temizliğine başlandı
en son kadın çağırcam kapı pencere sildircem yarın halılarım yıkancak ertesi gün koltuk yıkamacıları çağırdım onlar bitince tamam olcaz
onun dışında hareketleri daha azaldı ama kuvveti arttı. hafiften kasılmalarım başladı ege sinyaller veriyo sessizce
sen nasılsın tatlım?
hmmm.. demek ondan girebildin bugün bacım bende yoldasındır saniyodum.... neyse hayırlısı olsun tatlım... cok ciddi bir durum yoktur insallah kayınvalide ile ilgili...hazırlıklr yavaş yavaş başladı ha nehirim hadi kolay gelsin kendini çok yorma egemizi üzme tamam mı şekey anne bende dünden kalma yorgunluk var eşim aradı şimdi sanırım iş yerinden pürüz çıkmış bugün gidemeyebiliriz ikimizinde morali bozuk öyle bekliyorum
bi aksilik çıktı gidemedim canım sanırım yarına kaldı neyse bundada bi hayır vardır belkim nasılsın canımın içi
hadi hayırlısı tatlım.. cok güzel hazırlıklar masallah...Allah isteyen herkese böyle günler nasip etsin.. Tatlım sende kendini cok yorma.. sakin sakin yap herseyi.. öpüyorum seker..
hmmm.. demek ondan girebildin bugün bacım bende yoldasındır saniyodum.... neyse hayırlısı olsun tatlım... cok ciddi bir durum yoktur insallah kayınvalide ile ilgili...
morali bozulmasın bacımın...![]()
tatlım zeloş yok bir zamandır ben mi denk gelemedim... nasıl sen biliyo musun? metuka da ihmal ediyo su siralar... yaz iste insanı disari cikarıyor galiba....
yok canım hastaneden çıkmış şimdi evde dinleniyomuş ama tamda iyileşememiş hala benim moralimin bozukluğu eşimin üzülmesinden dolayı o üzülünce bende üzülüyorum
canım metuş iyi dün görüştük onunla ama zeloş yok kaç gündür de zeloş benden haber alamazsanız merak etmeyin iyiyim demektir dedi kötü bişey olursa haber verirmiş demekki zeloşumuz iyi![]()
ay benim güzel yürekli bacım.. masallahevet haklısın tabii... Allah hayırlı evlad(lar) nasip etsin size insallah... mutlulugunuz artarak coğalsin inş.
![]()
saram gittin mi altta adını göremedim?:26::26:
bende cikayım gidip biraz uzanayım bacım, sonra görüsürüz... iyi bak kendine tatlım...![]()
hazırlıklr yavaş yavaş başladı ha nehirim hadi kolay gelsin kendini çok yorma egemizi üzme tamam mı şekey anne bende dünden kalma yorgunluk var eşim aradı şimdi sanırım iş yerinden pürüz çıkmış bugün gidemeyebiliriz ikimizinde morali bozuk öyle bekliyorum
hadi hayırlısı tatlım.. cok güzel hazırlıklar masallah...Allah isteyen herkese böyle günler nasip etsin.. Tatlım sende kendini cok yorma.. sakin sakin yap herseyi.. öpüyorum seker..
hmmm.. demek ondan girebildin bugün bacım bende yoldasındır saniyodum.... neyse hayırlısı olsun tatlım... cok ciddi bir durum yoktur insallah kayınvalide ile ilgili...
morali bozulmasın bacımın...![]()
geçen doktor muaynem çok iyi geçmişti kocaman bir yumurtam oldugunu ve 2 gun sonra gittiğimde ise onun çatladıgını eşimle ilişkiye girdikten sonra yuksek ihtimal hamile kalabileceğim soylenmişti dunyalar benim oldu 21inde adet olmazsan 23 haziranda idrar testi yap dedi doktor bugun dayanamadım ve idrarla gebelik testi (predictor) yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gorurum zannetmiştim ama gordugum tek şey bembeyaz boş bir pencere oldu..
inanılmaz bir moral bozukluğu ve hayal kırıklıgı yaşıyorum şuanda,anlam veremiyorum hiç bişeye ve her ay bu stresi yaşadığım için bu kadar uzuldugum için ve bu kadar istememe rağmen olmadıgı için üzüntüden mahvolmuş vaziyetteyim(((
slm kızlar ben bu topiğe yeni geldim.yarın sabah hayırlısıyla klomene başlıyorum çok ümitliyim bu ay. aranızda klomenle gebe kalan var mı