• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

güzel arkadaşım..duana canı gönülden amin diyorummm..........CUMA nız mübarek olsun...rabbim hayırlısını versin.........:49::49::49:

zeynom sıkılma bitanem hem ne güzel sakinleşmiş oralar tadını çıkar hem dediğin gibi ağustosa ne kaldı o zamana kadar mercimeğimizde kendini toparlar daha rahat yolculuk edersiniz inş. Rabbim mercimeğimizi bütün yiğenlerimizi korusun inş.:nazar::38::38::38::38:

amin canım.. darısı başınıza olsun insallah tatlım..
kuzum seni de sıcaklar mı carptı saram daha yeni gitmisti hemen dönderdin...izmirin sıcağı da iyidir yani denk gelmişligim var bilirim..

Hayırlı cumalar olsun arkadaşlar... Allah dualarımızı kabul etsin insallah.. Olmayanlara hamileligi kısmet etsin, olanlara da sağlıkla sihhatle hayırlı doğumlar nasip etsin insallah... Kimseyi doğru yoldan ayırmasın insallah...

hayırlı cumalar kızlar Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inş. :16::16::16:

$af039or7.gifEki Görüntüle 214525 $af039or7.gifEki Görüntüle 214525 $af039or7.gifEki Görüntüle 214525

selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....

şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız

SARACIM kayınvalidene gecmiş olsun allah acil şifa versin
ZELOŞUM sen nasılsın bebişin en kısa zamanda gelsin inşallah
PİKEEEEE mercimeğin nasıl iyi bak annesi ona emi kendini yorma:nazar::nazar:
NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah:nazar::nazar:
MAOONYA ailenle güzel güzel vakit geçirirsin inşallah
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin

merhaba kızlar bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar rabbim herksesin gönlüne göre versin sizleri cok özledim fazla giremiorum eşim gündüzdeydi bide benim bulantım cok oluyor işten gelince uzanıyorum genelde yoksa sizi unutmuş değilim hatta bazen okuyarak takip ediyorum sizleri....

şimdi dr dan geldim kızlar 8+4 haftalık bebişim gayet iyi gidiyor 20 mm olmuş iğnelerimi yapmaya alıştım artık dualarınızı eksik etmeyin kızlar sizde her zaman dualarımdasınız

NEHİRCİM sen nasılsın tatlım egemiz iyiymiş artık annesinin uymasına izin veriyormuş maşallah:nazar::nazar:
YETEEERRR cim güzel dularına yürekten amin diyorum allah seninde gönlüne göre versin

kuzum ne güzel oldu haberleri duyduk bu sabah aklımdan geçtin inan.. sende kendine iyi bak canım... sana cizelge yaptim özel mesajina bakarsınn...

merhaba kızlar bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

amin canım...
nasılsın sara canim? iyi geldi mi oraların havası.. ne güzeldin püfür püfür..

kuzum ne güzel oldu haberleri duyduk bu sabah aklımdan geçtin inan.. sende kendine iyi bak canım... sana cizelge yaptim özel mesajina bakarsınn...

amin canım...
nasılsın sara canim? iyi geldi mi oraların havası.. ne güzeldin püfür püfür..

iyiyim canım dün çok kötüydüm sağ kasığım çok ağrıyodu kayınvalideme bakmaya gitmişken hastaneye bende doktora göründüm de doktor kasık fıtığı olabilir dedi bi bu eksikti şimdi ama sağlık olsun yinede ne yapalım.buranın havası güzel heryer yeşillik hatta akamlar üşüyorum ben desem inanırmısın

iyiyim canım dün çok kötüydüm sağ kasığım çok ağrıyodu kayınvalideme bakmaya gitmişken hastaneye bende doktora göründüm de doktor kasık fıtığı olabilir dedi bi bu eksikti şimdi ama sağlık olsun yinede ne yapalım.buranın havası güzel heryer yeşillik hatta akamlar üşüyorum ben desem inanırmısın

aa cok geçmiş olsun saram.. insallah yoktur yani, emin mi doktor? gülüm moralini bozma kesin degilmiş..

inanırım tatlım ben ağustosta ayder yaylasina gitmistim bi defa nasıl dondugumu anlatamam... ayy cok süperdir simdi .. canım benim içinde keyfini cıkar oraların....

kuzum sağol aminnnnnn rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

kuzum geçmiş olsun dikat et kendine seviyoruz seni bebğimmmmmmmmm

kızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.

zeloşum,metuşum,yeterim,zeynom, edam dualarınıza yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.

edacım mercimeğinin iyi olmasına çok sevindim.

zeynom senin ve meleğininde iyi olmanıza çok sevindim.

yetercim ellerine sağlık yemiş kadar oldum iyi yürekli bacım Rabbim gönlündeki muradını versin.

zeloş kız karizmanın yerlerde ne işi var sen zeloş sultanımızsın bizim canımın canı bacım gözümün nuru bacım

metuuuuşum sende gözümün bebeği bacımsın biliyosun.

zeynom buralar yayla havası evet hem güzel hem serin ben buraya gelince sizide beklerim ağırlamak isterim.

hepinizi çok seviyorum daha şimdiden sizide evimide özledim

Back
X