günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz iyisinizdir
canımmmmm iyiyiz biz. sen nasılsın? kayınvaliden nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalidem iyi seninde iyi olmana sevindim
günaydınnn kıslarrrr uzuuuunnn ve yorucu bi temizligin ardından şükür bitirip gelebildim artık kıslarr topige giriyordum ama yazamıyordum sadece bi göz atıp çıkıyordum saracım kayınvalden hastaymış çok geçmiş olsun canım pike zeynepte hamişmiş sanırım inş kucagınada almayı nasip eder allahım beni soracak olursanız çok yorgunum ama temizligim bittigi için çok rahatımm sizler nasılsınızzzzzz :26:
olurmu öyle şey ececim ben arkadaşlarımı kolay kolay unutmam hepiniz benim için ayrı ayrı özelsiniz
ne zaman girsem kimse yok![]()
kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz
canım hoş buşduk tşşkr ederim iyiyim sen nasılsın
ececim hoşgeldinnn,,,özledik seni...oh evin pırılpırıl olmuştur eminimmmm..güle güle kirlett
sarammm selamm
evet melegim herkesler biryere dağıldı....
nehirim canoşumm
ben geldim sarammm
deneme denemebu sana gelsin ZELOŞUMMMM
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çok öpüyorummm....hadi gelin sohbet edekkk:44::44::44::44::44:
![]()
sağol canım annemdeyim hala
uhuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz kimse yok mu![]()
metukam saram nehirim gelmişler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
cadıcım biraz önce aklımdan geçtin...nasılsın ne yaptınnn
kızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.
zeloşum,metuşum,yeterim,zeynom, edam dualarınıza yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.
edacım mercimeğinin iyi olmasına çok sevindim.
zeynom senin ve meleğininde iyi olmanıza çok sevindim.
yetercim ellerine sağlık yemiş kadar oldum iyi yürekli bacım Rabbim gönlündeki muradını versin.
zeloş kız karizmanın yerlerde ne işi var sen zeloş sultanımızsın bizim canımın canı bacım gözümün nuru bacım
metuuuuşum sende gözümün bebeği bacımsın biliyosun.
zeynom buralar yayla havası evet hem güzel hem serin ben buraya gelince sizide beklerim ağırlamak isterim.
hepinizi çok seviyorum daha şimdiden sizide evimide özledim
merhaba kuzumselam canlarım benimmmmm
ablam ingilizce kursuna gidiyo. yeğenimde akşamüstü bana geliyo. yine bende çizgi film izliyoruz beraber. siz neler yapıyosunuz merak ettim bi bakayım dedim de it bit pire kalmışım ben burda bi başımayım![]()
kolay gelsin tatlım..simdi temiz temiz otur.. gülüm sen hazır başlamışken söyle biraz assağı inip bizim eve de gelsen bacım.. beraber hem iş yaparduk hem gezerdük ..slm şekerlereşimi işe yolladım evi temizledim daha yeni işim bitti
![]()
evek canım ben gezdim, cok sıkılmıştim evde bugün tatil olunca durmadık iyi geldi birasss:78::78:kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz
saram iyiki geldin..içim çok sıkılmıştııııııııııı![]()