• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınnn kıslarrrr uzuuuunnn ve yorucu bi temizligin ardından şükür bitirip gelebildim artık kıslarr topige giriyordum ama yazamıyordum sadece bi göz atıp çıkıyordum saracım kayınvalden hastaymış çok geçmiş olsun canım pike zeynepte hamişmiş sanırım inş kucagınada almayı nasip eder allahım beni soracak olursanız çok yorgunum ama temizligim bittigi için çok rahatımm sizler nasılsınızzzzzz :26:

ececim hoşgeldinnn,,,özledik seni...oh evin pırılpırıl olmuştur eminimmmm..güle güle kirlett

günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz iyisinizdir

sarammm selamm

olurmu öyle şey ececim ben arkadaşlarımı kolay kolay unutmam hepiniz benim için ayrı ayrı özelsiniz

:54::54::54:

ne zaman girsem kimse yok :55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55:

evet melegim herkesler biryere dağıldı....

canımmmmm iyiyiz biz. sen nasılsın? kayınvaliden nasıl oldu?

nehirim canoşumm :54::54::54::54:

kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz

:3::3::3:ben geldim sarammm

deneme deneme :27::27::27: bu sana gelsin ZELOŞUMMMM:54::54::54:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çok öpüyorummm....hadi gelin sohbet edekkk:44::44::44::44::44:

:55::55::55::55::55::55::55::55::kkk::kkk::kkk::kkk:

metukam saram nehirim gelmişler nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr

ececim hoşgeldinnn,,,özledik seni...oh evin pırılpırıl olmuştur eminimmmm..güle güle kirlett

sarammm selamm

:54::54::54:

evet melegim herkesler biryere dağıldı....

nehirim canoşumm :54::54::54::54:

:3::3::3:ben geldim sarammm

deneme deneme :27::27::27: bu sana gelsin ZELOŞUMMMM:54::54::54:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi çok öpüyorummm....hadi gelin sohbet edekkk:44::44::44::44::44:

:55::55::55::55::55::55::55::55::kkk::kkk::kkk::kkk:

hoş bulduk canım nasılsın evet canım evim tertemiz oldu boya yapıldı halılar yıkandı derken bahar temizliginden kurtuldum

kızlar bi ürü alıntı yapmıştım hepsine cevap yazdım ama elektrikler gitti hepside boşa gitti şimdi yeniden elektrikler gidecek diye korktuğumdan alıntı yapmıyacam.iyi dilekleriniz için hepiniz çok sağolun iyiki varsınız.

zeloşum,metuşum,yeterim,zeynom, edam dualarınıza yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.

edacım mercimeğinin iyi olmasına çok sevindim.

zeynom senin ve meleğininde iyi olmanıza çok sevindim.

yetercim ellerine sağlık yemiş kadar oldum iyi yürekli bacım Rabbim gönlündeki muradını versin.

zeloş kız karizmanın yerlerde ne işi var sen zeloş sultanımızsın bizim canımın canı bacım gözümün nuru bacım

metuuuuşum sende gözümün bebeği bacımsın biliyosun.

zeynom buralar yayla havası evet hem güzel hem serin ben buraya gelince sizide beklerim ağırlamak isterim.

hepinizi çok seviyorum daha şimdiden sizide evimide özledim

tatlım ohh keyfin bol olsun.. moralin düzgün olsun insallah.. gülüm sen oralara mı gidicen? bacım güneyy de güzel izmir falan eheh..:34::34: valla insanın evimi gibi yok cidden...

selam canlarım benimmmmm:3::3:
ablam ingilizce kursuna gidiyo. yeğenimde akşamüstü bana geliyo. yine bende çizgi film izliyoruz beraber. siz neler yapıyosunuz merak ettim bi bakayım dedim de it bit pire kalmışım ben burda bi başımayım :9::9::9::9::9:
merhaba kuzum :16: nasılsın minnos ege nasil.. bakıyorum alıştırmalara basladın şimdiden öğren öğren hepsi lazım olcak (insallah) :34::34:

slm şekerler :16::16::16:eşimi işe yolladım evi temizledim daha yeni işim bitti :69::69::69:
kolay gelsin tatlım..simdi temiz temiz otur.. gülüm sen hazır başlamışken söyle biraz assağı inip bizim eve de gelsen bacım.. beraber hem iş yaparduk hem gezerdük ..:34: :38:

kızlaaaaar nerdesiniz ya geldim ama yoksunuz
evek canım ben gezdim, cok sıkılmıştim evde bugün tatil olunca durmadık iyi geldi birasss:78::78:

saram iyiki geldin..içim çok sıkılmıştııııııııııı:31::31::31::31:

minnoşum neden sıkıldın sen.. ben burdayim kuzummmmm..:38::38:

son-ece'cim tesekkür ederim canım..darısı başına olsun.. sen nasılsın? iyi bak kendine seker

Back
X