• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben daha tup bebk tedavisine baslicam....sanirim sirler gebsiniz.....ben rizeden istanbula cem demirele tedaviye gidicem 4 agustosta...insallah....:kkk:

Cnmm ne güzel bi duygudur hamiş olmak Allah tez zamanda bize de nasip eder inş bu duyguyu.. Ege'miz kaç aylık şuan?

Tabi cnm yaş 27 hac ve ümre acentasında çalışıyorum..evliliğimin 2. senesi dolucak 1 hafta sonra ama ben de hala bebiş yokkk:50: 1 sene 2 aydır istiyoruz ama geçen ay tedaviye başladım klomen ve çatlatma iğnesi tutmadı oyüzden bu ay rahim filmi çekildim sonuç temiz çok şükür..Şimdide adet olmamayı bekliyorum:1: Siz de ne var ne yok ben de sizleri tanıyayım biraz:34:

ben de 22 yaşımdayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra oldu düşük oldu....8 aydır bekliyorum bu ay klomene başladım inş bu ay olur artık biraz bunaldım.....:27:

saol saracım...laptopu elime almamla busenin ağlaması yine bir oldu...bugün kırkımız çıktı..az evvel buseyi yıkadık şimdide uyuyor nazlı prenses teyzesi...umarım sende iyisindir canım...çok öpüyorum saracım seni ve tüm kızları...:nazar::38::38:

saol yetercim iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım...eşini akrep sokmuş sanırım geçmiş olsun tatlım...:nazar::38::38:

nehircim ALLAH seni ve oğluşunu sağlıkla kavuştursun inşallah tatlım..dualarımız seninle tatlım..inşallah gönlüne göre verir Rabbim...çok öptüm canım benim...:nazar::38::38:

şu yazıyı yazana kadar belki on kez laptopu elime aldım bıraktım...buse hanım rahat vermiyor hiç...öpüldünüz canlarım...:nazar::70::70:

ben daha tup bebk tedavisine baslicam....sanirim sirler gebsiniz.....ben rizeden istanbula cem demirele tedaviye gidicem 4 agustosta...insallah....:kkk:

friendly:
canım tabiiki tarif edilemez bir duygu... allahım herkese nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız... beklemek zor oluyor biliyorum ama inanın sonuç pozitif olunca herşey siliniyo insanın hafızasından. boşveriyor herşeyi inşallah sizleere de öyle olacak:29: egemiz 39. haftasında. ama gelmeye pek gönlü yok. daha doğrusu var da kanala giremedi giremezse pazartesi günü öğleden sonra sezeryanla doktor dedesi kucağımıza vericek nasipse.:69::69::nazar: rahim filminin temiz çıkması çok güzel bir haber. benim tıkanıklık vardı açılmıştı çok korkarak gitmiştim. ama inanki tüp bebeğe kadar olan dönemde en zoru o. sen onu atlatmışsın dahada hiç bi,r tedaviden korkmazsın emin ol:61:

prenses:

bunalmak yok duymak istemiyorum öyle şeyler. hep umutlu pozitif olcaksın en önemli şart bu umutsuzluk yasak:20::20::20:

leylacım:
hoşgeldin tatlım. ben o buseyi yerimmmmmmmmmm annesi napsın prensesimizin hayatta varıda yoğu da sensin senden başka hiçbişey umrunda değil onunla ilgilen istiyodur kızma sen ona azcık büyüsün o uykulara dalmışken sen koşarsın bizer yine o iyi olsun yeter bize:69::69::nazar:

ohhh hayırlkısı olsun tüp bebek tedavin inşallah sonucu pozitif olurda beraber kutlarız:61: karadeniz:69::69::69::69: hiç nasip olmadı görmek ama bigün mutlaka diyorum:69::69::69::69: hamiş arkadaşlarımız da var bekleyen arkadaşlarımızda var karışık burası. hepimiz birbirimişze neşe keyif destek vermeye çalışıyoruz. bebklerimizi beraber karşılıyoruz. ilk bebeğimiz busemiz doğdu 40 günlük bile oldu. benim 6 günüm kaldı. yeni hamile arkadaşlarımız var inşallah sende en kısa zamanda onlardan biri olursun canım:61: gelişmelerini yaz bizlere unutma. allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:3:

insallah banada burda allah bu kez saglikli sihhatli evlat sahinbi olmayi nasip eder daha once giriyodum artik bikmistim bir iki aydir giriyorum kulube coook insanlar degismis.....

insallah banada burda allah bu kez saglikli sihhatli evlat sahinbi olmayi nasip eder daha once giriyodum artik bikmistim bir iki aydir giriyorum kulube coook insanlar degismis.....

eder tabiiki sen içini ferah tut stresi kendinden uzaktut sağlığına dikkat et tedavini aksatma bak nasıl hemen geliyo bebişin üzülüp umutsuz kalmak yok tamamı tatlım:61:

kizlar nasilsiniz hayirli ramazanlar ..........kimse uramiyor ............. fistiklar nerdesiniz :16::16::16::16::16:

cadı cım,nerelerdesin,sonucunu söyledin mi sen bize?
selam kızlar,hayırlı ramazanlar olsun hepimize,şu mübarek günlerde ne diliyosak rabbim hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.

Ayyy sağol düşünceli arkadaşım benimm:)) Ya nebilim sabah ateş basmasıyla uyandım ya içim yanıyo sanki adet zamanlarım diyemidir bilmiyorum ama inş olmammm:59: Sen nasılsın bakalım?

inşallah bunlar bebiş habercisidir bende iyi olmaya çalışıyom biraz sağlık sorunum var

sağol canım boğazım ağrıyo akşam iftarda dolaptan buz gibi su içince bide baş dönmem oluyo ara sıra vertigo demişti doktor kaçgündür iyiydim ama bugün yine nüksetti sanırım

Benimde normalde boğazdan yana sıkıntım çok olur ama artık alıştım ılıştırıp içiyorum mecburen..İftardan sonra ilaç fln al da ilerlemesin cnm..çok geçmiş olsun..

Back
X