Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm byyyyye
Cnmm ne güzel bi duygudur hamiş olmak Allah tez zamanda bize de nasip eder inş bu duyguyu.. Ege'miz kaç aylık şuan?
Tabi cnm yaş 27 hac ve ümre acentasında çalışıyorum..evliliğimin 2. senesi dolucak 1 hafta sonra ama ben de hala bebiş yokkk1 sene 2 aydır istiyoruz ama geçen ay tedaviye başladım klomen ve çatlatma iğnesi tutmadı oyüzden bu ay rahim filmi çekildim sonuç temiz çok şükür..Şimdide adet olmamayı bekliyorum
Siz de ne var ne yok ben de sizleri tanıyayım biraz
![]()
ben de 22 yaşımdayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra oldu düşük oldu....8 aydır bekliyorum bu ay klomene başladım inş bu ay olur artık biraz bunaldım.....![]()
saol saracım...laptopu elime almamla busenin ağlaması yine bir oldu...bugün kırkımız çıktı..az evvel buseyi yıkadık şimdide uyuyor nazlı prenses teyzesi...umarım sende iyisindir canım...çok öpüyorum saracım seni ve tüm kızları...
saol yetercim iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım...eşini akrep sokmuş sanırım geçmiş olsun tatlım...
nehircim ALLAH seni ve oğluşunu sağlıkla kavuştursun inşallah tatlım..dualarımız seninle tatlım..inşallah gönlüne göre verir Rabbim...çok öptüm canım benim...
şu yazıyı yazana kadar belki on kez laptopu elime aldım bıraktım...buse hanım rahat vermiyor hiç...öpüldünüz canlarım...![]()
ben daha tup bebk tedavisine baslicam....sanirim sirler gebsiniz.....ben rizeden istanbula cem demirele tedaviye gidicem 4 agustosta...insallah....![]()
ben daha tup bebk tedavisine baslicam....sanirim sirler gebsiniz.....ben rizeden istanbula cem demirele tedaviye gidicem 4 agustosta...insallah....![]()
insallah banada burda allah bu kez saglikli sihhatli evlat sahinbi olmayi nasip eder daha once giriyodum artik bikmistim bir iki aydir giriyorum kulube coook insanlar degismis.....
kizlar nasilsiniz hayirli ramazanlar ..........kimse uramiyor ............. fistiklar nerdesiniz![]()
günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar![]()
Günaydın cnm iyi fazla bekletmedin![]()
baktım semra cımın canı sıkılıyo bi gideyim dedimnasılsın canım
Ayyy sağol düşünceli arkadaşım benimm:)) Ya nebilim sabah ateş basmasıyla uyandım ya içim yanıyo sanki adet zamanlarım diyemidir bilmiyorum ama inş olmammmSen nasılsın bakalım?
inşallah bunlar bebiş habercisidir bende iyi olmaya çalışıyom biraz sağlık sorunum var
Hayırdır cnm geçmiş olsun neyin var?
sağol canım boğazım ağrıyo akşam iftarda dolaptan buz gibi su içince bide baş dönmem oluyo ara sıra vertigo demişti doktor kaçgündür iyiydim ama bugün yine nüksetti sanırım
Benimde normalde boğazdan yana sıkıntım çok olur ama artık alıştım ılıştırıp içiyorum mecburen..İftardan sonra ilaç fln al da ilerlemesin cnm..çok geçmiş olsun..