• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne anlatayım ki bilemedim öyle birden sorunca ya bana dua edermisiniz inşallah hamileyimdir :nazar:

insalla canim hamilesindir ..........ama nekadar gecikmen var belirtin varmi nekadar zamandir bebek istiyorsun ........... dua etimiz zaman zaten tum istiyenler icin dua ediyoruz

adet gunumden 2 gun once 5 damla kadar akıntıyla karısık kahverengı bı sey geldı bugun adetım gecıkelı 2 gun oldu korkudan test yapamadım bıraz daha gecsın dıye beklıyorum :(

adet gunumden 2 gun once 5 damla kadar akıntıyla karısık kahverengı bı sey geldı bugun adetım gecıkelı 2 gun oldu korkudan test yapamadım bıraz daha gecsın dıye beklıyorum :(

canım eğer adetlerin düzenliyse ve imkanın varsa yarın hastaneye gidip kanda baktırsan eğer hamileysen çıkar hem erken öğrenmenin yararı var ama yok adetlerin düzenli değilse böyle gecikmeler yaşıyosan biraz daha bekle ama inşallah bebğin seninledir.kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır bebek istiyosunuz

insalla canim hamilesindir ..........ama nekadar gecikmen var belirtin varmi nekadar zamandir bebek istiyorsun ........... dua etimiz zaman zaten tum istiyenler icin dua ediyoruz

göğüslerim çok sızlıyo kasık ve bel ağrısıda çekiyorum ..hasta olacagım zaman agrım olurdu ama belime vurmuyodu agrısı hiç ..

3 yıllık evliyim canım ama bebek 3 aydır istiyoruz aslında ben 3 yıldır istiyorum da eşimi anca ikna ettim

en iyisi ben hafta sonunuda bi atlatayım tabi heyecandan durabilirsem pazartesi yada salı baktırırım artık inşallah hamileyimdir ya ..

Back
X